F&BNews Shiseido SPA Shiseido deschide in Bucuresti primul SPA dedicat din Europa de Est

Shiseido, unul dintre cele mai cunoscute branduri de cosmetice la nivel mondial, va lansa, pana la finele acestui an, chiar in Bucuresti, primul SPA dedicat din Europa de Est. Acesta este, totodata, si primul SPA international din Romania, certificat de Asociatia Europeana a Centrelor SPA. Romania se alatura, astfel, tarilor din portofoliul Shiseido SPA din regiunea EMEA, devenind un important punct de reper pe harta celor mai apreciate destinatii SPA din lume.

Gazduit de Stejarii Country Club, in padurea Baneasa, Shiseido SPA va include camere de tratament, piscina, spatii de relaxare, Hammam, sauna si camere cu aburi, o terasa discreta si va fi completat de un salon de infrumusetare si de un studio de pilates si yoga. Pentru ca studiile arata ca 35% dintre clientii centrelor SPA sunt barbati, Shiseido SPA va oferi si servicii de ingrijire si spatii special decorate pentru ei.

De asemenea, SPA-ul va gazdui periodic expozitii ale tinerilor artisti, dar si opere de arta de referinta din istoria Shiseido. In cadrul centrului SPA Shiseido, va fi integrat si un podium de moda pentru prezentari ale designerilor romani si internationali.

Piscina SPA - Stejarii Country Club


"In parteneriat cu grupul international de design HBA, sub indrumarea designerului Shoko Nishimura si a lui Helen Coulon, consultant spa international, am reusit sa dezvoltam un nou concept care imbina atmosfera unui spa cu arta si design-ul. Am creat, astfel, un SPA Shiseido dedicat care ofera o calatorie completa a simturilor”, declara Victoria Dello Ioio, Spa Business Development si Training Manager EMEA pentru Shiseido.

Helen Coulon, consultant SPA, adauga: "Dupa o experienta de ani de zile in aceasta industrie, suntem foarte incantati sa aducem in Romania un concept SPA unic la nivel international. Avand deja expertiza la nivel de terapii si tratamente, dar si de produse, obiectivul nostru este sa dezvoltam talente locale care, mai tarziu, vor promova acest concept de SPA international. Am inglobat principiile de baza din cultura spa japoneza si le-am actualizat, astfel incat cei care vin aici sa beneficieze de mai mult decat un simplu masaj – sa beneficieze de o experienta completa pentru minte, suflet si corp."

Incepand cu prima farmacie occidentala deschisa in Japonia in 1872, Shiseido a fost in continua schimbare si evolutie timp de mai mult de 100 de ani. Shiseido a dobandit, astfel, expertiza necesara in dezvoltarea de noi produse cu cele mai avansate tehnologii.

Camera tratamente SPA - Stejarii Country Club

 

 


Shiseido Shiseido SPA primul SPA din europa de est Stejarii Country Club podium de moda Asociatia Europeana a Centrelor SPA fashion and beauty
 


« Articol precedent: Fashion Show-urile de la Salonul RFTB Articol urmator: F&B Brief: Cei mai buni croitori italieni sunt japonezii / De la traditional la gentlemanul urban/ Pantofii cu toc inalt - o buna metoda de economisire a banilor »