F&BNews Inspirational Looks cu Teodora Mocanu Inspirational Looks cu Teodora Mocanu
Moda a fost intotdeuna o constanta in viata Teodorei sub o forma sau alta, mai mult informal, ce-i drept ne povesteste ea. Iar asta pentru ca a crescut intr-un mediu in care frumosul era considerat o filosofie de viata, un mod de a fi si de a gandi si nu neaparat un domeniu ce necesita studiu amanuntit.

Stilul ei a evoluat incet, dar sigur, modelat si nuantat odata cu trecerea anilor si odata cu un soi de maturitate fireasca. Nu l-ar putea incadra intr-o anumita categorie tocmai pentru ca evolueaza constant. Adora culorile, amestecul de imprimeuri, liniile curate, minimaliste, detaliile neasteptate, bijuteriile cu o poveste. Crede ca stilul vestimentar poate fi educat, corectat, dar niciodata impus ca pe un canon strict. Moda inseamna libertate de exprimare, e domeniul ce se hraneste din celelalte domenii convergente de aceea nu s-ar grabi sa puna etichete.

Ajungand la capitolul experienta fashion related, Teodora a lucrat de-a lungul timpului pe diferite proiecte ce implicau stilizare de tinute, apoi ca fashion editor pe sectorul on-line, model si stilist pentru blogul whitelace.ro si este nerabdatoare sa inceapa o colaborare ce implica schimbarea imaginii unei persoane publice foarte tinere si foarte cool din Romania, plus cateva noi proiecte ce se vor concretiza in cateva saptamani.
Ce poarta Teodora:
1. Haina vintage, pantaloni Glow, pantofi sport New Yorker, geanta vintage
2. Guler Asos, haina Asos, Glow leggings, geanta Accesorize, manusi vintage, pulover Zara, pantofi sport New Yorker
3. Guler Asos, haina Asos, pulover Zara, bratara Valentino, manusi vintage
4. Palton Benetton, pulover Zara, fusta no name, colier vintage, ghete Corso Como, manusi vintage
5. Basca Meli Melo, haina Mango, camasa Tina R, pantaloni scurti vintage, geanta vintage, manusi vintage
6. Caciula Vero Moda, brosa H&M, palton Reiss, bluza Zara, pantaloni Mango, colier H&M, manusi Asos, curea vintage, inele New Look, Accesorize, Meli Melo, cizme Stefanel
7. Turban Asos, rochie Zara, geaca Zara, geanta vintage
8. Guler Asos, haina Benetton, cizme Stefanel, geanta vintage, manusi Accesorize
9. Palarie H&M, ochelari H&M, vesta blana Zara, sacou Zara, vesta Mango, camasa Topshop, cravata H&M, pantaloni Zara, ghete Corso Como.
 

 


inspirational looks teodora mocanu fashion moda
 


« Articol precedent: Alina Botea - lista mea de sezon Articol urmator: Carla Szabo - lista mea de sezon »