F&BNews Stephan Pelger l Amante Stephan Pelger la targul Vendome Luxury din cadrul Paris Fashion Week

Intre 27-30 septembrie 2013, Stephan Pelger va fi prezent la Paris, in cadrul Vendome Luxury, unul dintre cele mai cunoscute targuri din cadrul Paris Fashion Week, Primavara-Vara 2014. Renumit pentru selectia sa high-end de branduri de lux si designeri, Vendome Luxury ofera inca din 2004 spatii exclusiviste in hoteluri prestigioase din apropiere de Place Vendome unde designerii isi pot expune colectiile.

Anul acesta, Stephan Pelger isi va prezenta cea mai noua colectie a sa, intitulata L`Amante in cadrul prestigiosului hotel Le Meurice, in prezenta buyerilor pentru boutique-uri de lux si a stilistilor de la cele mai in voga reviste de moda internationale precum Vogue, Elle, Marie Claire sau Tatler.

Inspirat de anii`40 ai Parisului, Stephan Pelger redefineste prin creatiile sale din colectia L`Amante, rochia din matase, ce urmeaza discret linia corpului feminin, asemeni unui neglije fin si extrem de senzual. Dantela de Chantilly folosita de Stephan Pelger confera tinutelor delicatete si mister.

Material pretios, matasea este aleasa de designer pentru a imbraca intr-un mod senzual si extrem de feminin, femeia. Colectia este compusa din 40 de piese, iar din punct de vedere cromatic, Stephan Pelger a ales nuante pudrate de bej, nude, roze. Accente de rosu si negru contribuie la fluiditatea rochiilor, dar si la evidentierea croiului elegant si in acelasi timp sofisticat.

 

 


Stephan Pelger Paris Fashion Week Vendome Luxury senzual colectie moda lux fashion and beauty
 


« Articol precedent: Inca 2 nume mari la RFTB 2013 - Doina Levintza si Molecule F Articol urmator: Maine la 10.30, Ministrul Maria Grapini va deschide oficial expozitia RFTB »