F&BNews V for vintage THE BEST PORTOBELLO WEEKEND a fost la V FOR VINTAGE

V FOR VINTAGE Portobello Market s-a incheiat, deci soarele poate sa iasa din nou, sa fim din nou in Bucuresti. Daca mai aveati vreun dubiu, weekendul trecut a demonstrat ca, daca promitem, facem: pentru doua zile am adus Londra la Bucuresti – in cel mai autentic mod. A fost ploaie si vant - cel mai bun pretext pentru palarii cu atitudine si personaje interesante, care au impanzit Sala Dalles si au animat evenimentul. Good vibe si good people, despre asta a fost vorba la ultima editie a targului V for Vintage, desfasurata in cel mai pur stil britanic.

Mai bine de 3500 de vizitatori s-au bucurat de atmosfera, de shopping si de ceaiul fierbinte – un 5 o'clock tea extins pe durata intregii zile. Au descoperit noutati, au scotocit, au glumit, s-au intalnit cu prieteni vechi si si-au facut prieteni noi, printre cei peste o suta de expozanti din zonele Vintage Autentic, Designeri romani de Haine, Bijuterii si Accesorii, zona Molecule F & Friends. Copiii s-au distrat impreuna cu cei de la Reciclare Creativa intr-un kids room simpatic, iar parintii lor s-au pozat cu palariile din dotare, cu noile achizitii sau... cu noii prieteni.

Pentru doua zile, la V for Vintage Portobello Market, Sala Dalles a devenit o felie de strada londoneza cu atmosfera vibranta si creativa, populata de oameni frumosi, designeri interesanti, comori si povesti.

 

 


v for vintage best portobello weekend targ vizitatori protobello market
 


« Articol precedent: EGO Men`s Fashion Concept a implinit 4 ani Articol urmator: Cielo Venezia 1270 aniverseaza 6 ani in Romania »