F&BNews The Florist - Kristina Dragomir S/S 2012 The Florist - Kristina Dragomir S/S 2012

The Florist, noua colectie de palarii a Kristinei Dragomir, este o poveste frumoasa de primavara-vara spusa in 15 scene. O metafora in alb-negru a unui sezon altminteri plin de culoare.

Asa cum The Artist a reusit sa transmita atata emotie intr-un limbaj cinematografic primar, fara vorbe si culoare, The Florist este echivalentul acestui discurs artistic, pe cat de complex, pe atat de conceptualizat, exprimat printr-o lucratura maiastra a atelierului Kristinei. Colectia e de fapt o gradina cu flori concepute din matase naturala, "o florarie" de fantezii si vise. Antiteza dintre simplitatea numelui colectiei si spectaculozitatea executiilor reflecta intocmai cromatica alb-negru pusa fata in fata cu limbajul creativ sofisticat.

Photo credits: www.kristinadragomir.com

 

 


the florist Kristina Dragomir colectie colectie de palarii palarii Kristina Dragomir matase the artist atelier matase naturala fantezii limbaj creativ
 


« Articol precedent: F&B Brief : Nissa si drumul catre inima Parisului / Care sunt cele mai cautate tari de catre retaileri ? / LVMH investeste in Maxime Simeons Articol urmator: Lansarea FILL IN THE BLANK by Anca Miron »