F&BNews The Great Gatsby Beauty Party @ Green Day Spa The Great Gatsby Beauty Party @ Green Day Spa

Miercurea trecuta Green Day Spa a sarbatorit 4 ani de existenta printr-un cocktail & beauty party in stilul celebrilor ani ’20, dedicat specialistilor in frumusete din Romania. Conceptul inedit al petrecerii, The Great Gatsby Beauty Party, s-a dezvoltat in mod firesc. Fiecare dintre noi a visat macar o data sa se transpuna in pielea personajului Daisy din The Great Gatsby... Sa poarte bucle seducatoare, sa isi evidentieze feminitatea cu ajutorul unui make-up realizat impecabil si sa devina, de ce nu, simbolul de frumusete al unei epoci.

Pentru cateva ore, specialistii Green Day Spa au dezvaluit secretele make-up-ului si ale hairstyling-ului din anii ’20, aceiasi ani in care cultura actuala a frumusetii, asa cum o stim noi, a luat nastere. Nu puteau lipsi buclele Marcel, tunsorile carré impodobite cu accesorii pretioase sau smokey eyes si celebrul ruj rosu, care accentueaza, in mod indraznet, "arcul lui Cupidon".

Pentru o experienta de beauty completa, adaptata exigentelor femeilor din zilele noastre, serviciile de infrumusetare ale tenului si ale parului au fost completate de catre profesionistii Green Day Spa cu tratamente corporale (masaj, LPG Liftmassage corporal, Ultratone Futura), manichiura sau pensat. Astfel, invitatele au descoperit in cadrul evenimentului tinute reinterpretate din acea decada stralucitoare propuse de brandul M.Marquise, bijuterii Bon Bijou in stil Art Deco si aranjamente florale The Wedding Company ce intregeau tematica, totul in atmosfera retro inspirata de muzica de jazz specifica "Epocii de aur".

 

 


Beauty Party The Great Gatsby Green Day Spa petrecere cocktail fashion and beauty
 


« Articol precedent: Cum e la salonul RFTB? Articol urmator: Fashion Show-urile de la Salonul RFTB »