F&BNews Alexa Chung pentru Nails Inc. The It Brit semneaza cu Nails Inc.

Nails Inc. a desfiintat competitia cu cateva miscari strategice:
Mai intai, pentru a 15-a aniversare, Nails Inc. a ales-o pe Alexa Chung ca imagine a brandului britanic. The It Brit - Alexa Chung - va colabora cu Nails Inc. si pentru lansarea unei noi colectii de 6 oje inspirate de texturile materialelor textile: Alexa Silk, Alexa Lace, Alexa Camo, Alexa Cashmere, Alexa Sequins, Alexa Camouflage. Colectia Alexa Chung pentru Nails se va lansa in august si va veni cu ambalaje noi, create de Fabien Baron.

Apoi in iunie, Nails Inc. va dezvalui editia limitata a lacului de unghii Red Lace, In plus, brandul se pregateste sa lanseze in toamna o colectia de oje Nailkale, creata pe baza funzelor de varza creata.

Iar ultima noutate o anunta Thea Green, fondatoarea si Directorul Nails Inc. - urmeaza sa deschida un magazin propriu in SUA, in al patrulea trimestru al anului. Magazinul se va numi Paint Worxshop si va folosi conceptul de nail-bar al brandului, ce exista deja in Selfridges.

Tie ce oja iti place din viitoarea colectie Nails Inc. cu Alexa Chung?

Foto: www.vogue.co.uk

 

 


Alexa Chung Nails Inc oja nail-bar oje Paint Worxshop Nailkale
 


« Articol precedent: Angelina Jolie si Elle Fanning arata fantastic la lansarea Maleficent din Londra Articol urmator: Elena Perseil 10 years of wearable design »