F&BNews Tribut Marilyn Monroe Tribut Marilyn Monroe

Faimoasa actrita este subiectul unei noi expozitii, care se va deschide la Getty Images Gallery pe data de 9 martie 2012, celebrand astfel 50 de ani de la moartea starului hollywoodian. Expozitia va include rochii originale si costume purtate de catre star, precum si fotografii care nu au mai fost dezvaluite pana acum, de cand era copil, dar si din tinerete.

"Suntem incantati sa anuntam expozitia dedicata lui Marilyn Monroe, oferind publicului accesul unic catre viata artistei. David Gainsborough Roberts este cel care ne va pune la dispozitie obiectele de expozitie, ajuntand-ne astfel sa aducem tribute lui Marilyn" a declarat Louise Garczewska, directorul Getty Images Gallery. Fotografiile o arata pe Marilyn in resedinta pe care o avea la Palm Springs, cat si atunci candi si repeta rolurile. De asemenea, se va difuza si un film care va arata si mai multe despre viata actritei.

Expozitia intitulata sugestiv "Marilyn" va fi dechisa de pe data de 9 martie pana pe 23 mai la Getty Images Gallery, in Londra.

 

 


Marilyn Monroe actrita faimoasa actrita expozitii Getty Images Gallery expozitie rochii marilyn monroe marilyn resedinta David Gainsborough Roberts images
 


« Articol precedent: Colectia de canotci PATZAIKIN la Salonul Nautic International Bucuresti Articol urmator: De la Mulberry pentru Lana Del Rey »