F&BNews Young Designers Un nou concurs lansat de Atelierele ILBAH - Young Designers on stage 2015

Din dorinta de a lansa, din nou, pe podimul romanesc cei mai talentati tineri designeri ce au urmat cursurile scolii, Atelierele ILBAH respecta traditia si va participa pentru a treia oara la Bucharest Fashion Week 2015 – Winter Edition!

Ajuns la editia a XXIV-a, Bucharest Fashion Week este cel mai mare eveniment de moda organizat in Romania, in cadrul caruia peste 30 de designeri romani si straini vor prezenta ultimele lor colec?ii. Bucurestiul se va transforma timp de saptamana in capital modei, unde nume mari ale industriei nationale si internationale vor pasi pe podium.
In acest sens am lansat din nou concursul YOUNG DESIGNERS ON STAGE, prin care oferim sansa tinerilor designeri sa paseasca in industria modei din Romania! Alege sa participi si tu la acest concurs organizat de Atelierele ILBAH, in parteneriat cu Fashion TV, ce are ca scop promovarea tinerelor talente pe marele podium Bucharest Fashion Week 2015.

Inscrierile au inceput pe 26 septembrie, insa mai aveti timp pana pe 12 octombrie sa va inscrieti in competitie. Calendarul complet al desfasurarii concursului precum si Termenii si Conditiile Concursului, pe care le puteti gasi si aici.

Un lucru este foarte important: cei 3 castigatori vor avea suportul tehnic din partea specialistilor nostri pentru realizarea primei lor colectii! Atelierele ILBAH vor pune la dispozitie castigatorilor Atelierul de Croitorie, indrumare si asistare din partea trainerilor de specialitate Atelierele ILBAH, dar si consiliere din partea trainerului de design vestimentar Mirela Diaconu. Predarea planselor de concurs se va face la sediul Atelierele ILBAH in data de 26 octombrie 2015, urmand ca jurizarea sa se desfasoare in ziua imendiat urmatoare.

Sansele tale sunt triple, pentru ca anul acesta avem 3 castigatori, 3 designeri care vor pasi pe podiumul Bucharest Fashion Week 2015 – Winter Edition!

Cu siguranta ti-am trezit interesul pentru concurs! Daca nu esti inca 100% convins ca trebuie sa participi, te invitam sa urmaresti minunatele colectii pe care cursantii Atelierele ILBAH le-au prezentat in primavara acestui an la Bucharest Fashion Week – Spring Edition 2015. Esti la cativa pasi distanta de podimul Bucharest Fashion Week – Winter Edition 2015! La anul vom scrie articole despre tine!

young designers on stage

 

 


Atelierele ILBAH Young Designers on stage 2015 young designers Bucharest Fashion Week 2015 fashion week Mirela Diaconu
 


« Articol precedent: S-a lansat EL PATIO – terasa linistita din inima agitatului oras Articol urmator: THE STREET STORE vine in Bucuresti »