F&BNews Le grenier a pain Vedetele au sarbatorit alaturi de Le Grenier a Pain

Vedete din showbiz precum Simona Patruleasa, Diana Munteanu, Dana Savuica, Sonia Argint Ionescu, Alexandra Ungureanu, Carmen Negoita, Andreea Runceanu si Patricia Cimpoiasu (Amadeus), DJ Wanda, Bianca Ionita, Ilinca Obadescu, Diana Bart, Rocsana Marcu, bloggeri si jurnalisti au aniversat un an de existentain Romania a celebrei boulangerii Le Grenier a Pain.

Intr-o atmosfera feerica specifica sarbatorilor de iarna, langa un bradimpodobit cu globuri multicolore, invitatii s-au delectat cu preparate realizatein laborator propriu, din ingrediente 100% naturale, respectand retetele frantuzesti atat de apreciate si de premiate la nivel international.

Printre aceste preparate, si cele mai bune franzele din Paris, conform trofeelor la Meilleure Baguette de Paris pe care Le Grenier a Pain le-a castigatin anii 2010 si 2015, devenind inclusiv furnizorul oficial de paine al Palatului Elysée.

“Le Grenier a Pain exceleaza prin faptul ca foloseste doar ingrediente 100% naturale, faina produsa exclusivin Franta, toate preparatele fiind proaspete, pregatitein laboratorul din incinta locatiei. La Grenier a Pain nu vor comercializa niciodata preparate congelatein prealabil”, declara Andrei Catalin Pop, general manager Le Grenier a Pain Romania.
In cadrul evenimentului aniversar, invitatii au putut degusta cele 10 tipuri de paine si specialitati de paine: integrala, cu maia, caise, alune, nuci, smochine, ficelles cu masline sau bacon, precum si faimoasa bagheta traditionala, castigatoarea locului 1in anul 2010 si 2015in cadrul concursului La Meilleure Baguette de Paris.

La Le Grenier a Pain se regasesc unul din cele mai apreciate croissante cu unt din lume, produse de patiserie (pain au chocolat, fursecuri cu ciocolata sau vanilie, escargot cu nuca sau stafide, checuri cu portocale confiate, cozonaci), de cofetarie (ecleruri, tarte cu ciocolata neagra sau multifruct, prajiturile Elysée si Framboise, macarons, cupcakes, mousse-uri fine, cake pops, millefeuille vanille sau chocolat), sandvisuri, tartine, quich-uri, supe, o gama variata de ceaiuri parfumate si atent selectionate, dulceturi traditionale sau bonbons d’enfance au chocolat artisanal.

Le Grenier a Pain este prezentin Romaniain doua locatii: pe bulevardul Nicolae Caramfil nr.87, Bucuresti, si recent inaugurat,in rondul Pietii Alba Iulia, din Bucuresti.

Le Grenier a Pain este una din cele mai apreciate boulangerii frantuzesti la nivel international, dezvoltandu-se,in sistem de franciza, peste granitele Frantei,in Romania, Emiratele Arabe Unite, China, Rusia, Liban si Japonia.

Cel care a pus bazele Le Grenier a Pain,in 1998, este Michael Galloyer, acesta ridicand,in timp, brandul ca unul dintre cele mai dinamice si mai recunoscute din sectorul sau.

 

 


vedete Le Grenier a Pain showbiz boulangerie paine croissant franzele
 


« Articol precedent: THE STREET STORE vine in Bucuresti