F&BNews RFTB 2014 speakeri Vin speakeri de renume la RFTB

La editia de toamna a RFTB-ului vom avea parte din nou de o serie intreaga de activitati conexe, vom vorbi din nou moda intr-un mod aparte cu oameni deosebiti. Workshop-urile acestei editii vor avea ca actori principali trei dintre cele mai interesante nume din peisajul modei romanesti: Ana Morodan, Noemi Meilman si Mihai Cosmatchi.

Cu o istorie de 4 ani in mediul online, Ana Morodan este unul din cele mai urmarite personaje din virtualul romanesc blogul sau, www.anamorodan.com, fiind accesat de zeci de mii de "prieteni/e, admiratori si admiratoare de viata cu detalii frumoase, cu pasiune pentru moda si nostalgii estetice fara varsta", asa cum isi numeste "contesa milenista" cohortele ei F (fani, friends, followers). in 2014, Ana Morodan a fost votata "Digital Diva of the Year" la cea mai importanta competitie a bloggerilor si personajelor online fashion din Romania. Marca ei e in continua expansiune si in afara de colaborari cu peste 60 de branduri de fashion, design, travel, beauty, lifestyle prezente pe piata romaneasca (ca ambasador si endorser), Ana a lansat colectii personale de pantofi, portelan si bijuterii, este speaker motivational, "antrenor de stil personal", consultant de imagine, gazda unui club de carte si profesor de tendinte la cursul "5 minute". Ana va vorbi la RFTB despre construirea unui brand personal credibil, despre Do`s and Don’t`s in promovarea online si edorsment in moda romaneasca.

PR-ul de moda a primit noi valente in Romania datorita lui Noemi Meilman. Personalitate complexa, “Noemi connecting people”, cum i se mai spune, are unul dintre cele mai citite si apreciate bloguri – “Placerile lui Noe”, are nenumarate proiecte in care a cuprins din cele mai diverse nume de branduri si personalitati, de la Campari, P&G si Toyota la ID Sarrieri si Le Petit Indigent. Noemi a studiat dreptul, are un master in comunicare si a fost profesoara de ebraica la Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti. Acum este cufundata in tot ceea ce inseamna moda, iar la RFTB va vorbi despre PR, un ABC neconventional si despre fashion locavorism - consumul de moda romaneasca.

Mihai Cosmatchi a fost editor de moda, este lector la Fudatia Calea Victoriei, a lucrat ca atasat de presa al Institutului Francez din Bucuresti. A studiat Literele, are un master in muzeologie si antropologie la Paris si unul in management si politici culturale la Lyon. A realizat o serie impresionanta de evenimente culturale francofone, a lucrat pentru The Kreisberg Group New York si are in portofoliu clienti precum arhitectul Santiago Calatrava, National Endowment for the Arts si Rolex Awards. Atelierul sau in cadrul RFTB, “Diferenta dintre moda si lux”, isi propune sa defineasca industria luxului si sa prezinte strategiile celor mai importante grupuri financiare din domeniul modei.

Editia de toamna a salonului profesionist al industriei modei – RFTB – Romania Fashion Trends & Brands – se va desfasura in perioada 10 – 12 septembrie, in centrul capitalei!

Colectiile pregatite a fi expuse in cadrul RFTB vor fi pentru sezonul:
primavara/vara 2015 (confectii)
toamna/iarna 2015-2016 (tesaturi)
Salonul de tendinte - pentru sezonul toamna/iarna 2015-2016

 

 


RFTB 2014 editia de toamna Ana Morodan Noemi Meilman Mihai Cosmatchi speaker
 


« Articol precedent: Geanta Iutta apare in filmul lui Mick Davis Articol urmator: Ralph Lauren lanseaza colectia wearable technology »