F&BNews Calendarul Campari 2014 - Uma Thurman Worldwide Celebration cu Uma Thurman

Cum ne apropiem de finalul lui 2013 si intoarcem pagina "Kiss Superstition Goodbye", Campari dezvaluie imaginile uimitoare cu Uma Thurman ale Calendarului 2014 - Worldwide Celebration. Calendarul cu numarul 15 al colectiei o infatiseaza pe actrita Uma Thurman, intr-o atmosfera vibranta si uluitoare a douasprezece festivaluri din diferite culturi si colturi ale lumii.

De la Festivalul Primaverii de la Beijing, cea mai mare sarbatoare din China, pana la Hanami, unde oamenii se pot bucura de parfumul florilor de cires proaspat inflorite, Calendarul Campari 2014 deschide o fereastra spre cunoastere si ii invita pe toti intr-o calatorie cu ajutorul careia sa descopere cele mai frumoase sarbatori de pe harta lumii. Festivalurile prezentate in calendar traverseaza fiecare continent, printre acestea numarandu-se sarbatoarea Solstitiului de Vara din Anglia, care se desfasoara la monumentul istoric Stonehenge, dar si cea mai impresionanta petrecere de Revelion pe plaja Copacabana, una dintre cele mai frumoase locuri din Brazilia. Pentru a ilustra fiecare sarbatoare intr-un mod unic si expresiv, fiecare tinuta purtata de Uma este compusa din piese vestimentare purtand semnatura Versace, Stella McCartney, Chopard si a altor creatori renumiti.

Uma Thurmana marturisit: “Calendarul 2014 este o opera de arta, iar iubitorii de Campari vor putea simti energia pozitiva si placerea cu care au fost surprinse imaginile care ilustreaza sarbatorile din intreaga lume. Fotograful care s-a ocupat de realizarea calendarului, Koto Bolofo, s-a dedicat cu toata fiinta proiectului si a fost o sursa de inspiratie pentru mine. Nu este nimic mai placut decat o sarbatoare si sunt convinsa ca toti cei care vor privi imaginile surprinse in Calendarul Campari vor avea acelasi sentiment.”

A 15-a editie a Calendarului Campari poarta semnatura renumitului fotograf Koto Bolofo, cunoscut pentru portretele sale puternice, pentru imaginile inovatoare care au revolutionat fotografia de fashion. Calendarul va fi produs in 9.999 de exemplare, insa niciunul dintre acestea nu va fi pus la vanzare, fiind oferite partenerilor Campari din intreaga lume.

 

 


calendar campari Uma Thurman Worldwide Celebration Campari 2014 fashion and beauty
 


« Articol precedent: TOTUL DESPRE AUTOR 10 Articol urmator: A avut loc cea de-a doua editie Special Night Out »