Models Irina Lazareanu Irina Lazareanu, muza lui Karl Lagerfeld prezinta colectia SIM by Meda Samson

Astazi, Irina Lazareanu, muza lui Karl Lagerfeld, va prezenta in avanpremiera colectia “Sim” By Meda Samson. Meda Samson surprinde lumea modei prin lansarea unei colectii ce defineste personalitatea femeii moderne, de succes care inca nu se regaseste intr-un stil anume.

Descoperirea propriului corp prin comoditatea oferita de material si prin finisajul deosebit, dar si versatilitatea pieselor vestimentare sunt principalii factori care au reusit sa contureze o colectie care va fi “spusa” pe podium de catre modelul international Irina Lazareanu, cunoscuta ca si muza a faimosului designer Karl Lagerfeld.

“Intotdeauna mi-am dorit, nu sa schimb lumea, ci sa o infrumusetez, sa pun in lumina fiecare latura a femeii puternice, sigura pe ea, femeia a carei voci interioare si aspiratii nu sunt exprimate doar prin cuvinte, ci si prin alegerile vestimentare pe care le face.” a declarat Meda Samson, designerul colectiei “Sim”.

Avanpremiera colectiei “Sim” by Meda Samson va avea loc in aceasta seara in cadrul unui eveniment privat.

 

 


Irina Lazareanu SIM by Meda Samson Meda Samson eveniment privat femeii moderne stil
 


« Articol precedent: ALEXA CHUNG: Mi-as defini stilul ca: Oximoronic. Strict casual Masculin si feminin. Sexily sexless. Articol urmator: Cele mai frumoase modele din lume »