Models Calendar 2008 Pirelli Calendar 2008 Pirelli

Cea de a 35-a editie a calendarului Pirelli, realizata pentru prima data dupa un shooting in China, prezinta opt top modele internationale din fashion si trei top modele chinezoaice printre care si frumoasa actrita Maggie Cheung. De asemenea, tot ca o premiera, calendarul capata o alura de inocenta si gratie, poate o dezamagire pentru cei care asteptau imagini in stilul traditional Pirelli, cel prezentat in ultimele editii ale calendarului, imagini care au incantat privirile atator fani.

Patrick Demarchelier, un nume legendar in moda si fotografie, cel care a realizat imaginile facute in Brazilia pentru editia din 2005, si-a asumat acum inca o data crearea a 12 povesti vizuale. Asumarea acestei responsabilitati se pare ca a fost facuta cu multa stralucire si, mai ales, dusa cu mult succes pana la capat.

Cariera lui Patrick Demarcelier include colaborari cu nume de top precum: Vogue – America, Franta si Marea Britanie, Harper`s Bazaar si Vanity Fair. In 1989 el a ajuns fotograful oficial al Printesei Diana, la cererea ei speciala. A mai realizat campanii de fashion si beauty pentru mari brand-uri ca: Chanel, Ralph Lauren, Versace, Louis Vuitton, Armani, Guerlain, Lancome.

In prezent, Patrick traieste impreuna cu familia sa in New York si tocmai a semnat un contract cu trustul Conde Nast. Planurile sale de viitor includ si o expozitie proprie in mari orase ale lumii, Moscova, Paris, Londra, Brazil.

Sursa: Stylesnatch

Sursa poze: www.tuningnews.net

Model Februarie: Mo Wan Dan (China)

Modelul lunilor Iulie si August: Coco Rocha (Canada)

Modelul lunii iunie: Agyness Dein (UK)

Modelul lunii octombrie: Du Juan (China)
Modelul lunii noiembrie: actress Maggie Cheung (China)

Modelul lunii decembrie: Caroline Trentini (Brazil)
 

 


modelling fashion model pirreli calendar modelling stylesnatch style Maggie Cheung actrita frumoasa Patrick Demarchelier Chanel Ralph Lauren Versace Louis Vuitton Armani Guerlain Lancome
 


« Articol precedent: Custo Barcelona features... Articol urmator: Silvia - de la balul bobocilor direct la Tokyo »