Models Rodica Lazarica  - the ELLE Girl Rodica Lazarica - the ELLE Girl

In mod sigur v-o amintiti de pe coperta revistei Elle - o aparitie selenara intr-un editorial de exceptie. Rodica Lazarica a reusit, intr-un singur an, sa se impuna in atat de interesanta, dar schimbatoare, lume a modellingului romanesc si international. Rodica este o "fata interesanta", o frumusete atipica, greu de ignorat.

Participarea la unul dintre cele mai importante concursuri de modeling din Romania - Next Generation Models - a facut ca Rodica sa fie remarcata de agentii din strainatate care, la scurt timp, i-au oferit sansa de a prezenta la Saptamana Modei de la Paris, in iarna anului trecut. Intoarsa in tara, ea a continuat sedintele foto pentru cele mai importante reviste de moda romanesti si a prezentat pentru aproape toti designerii romani: Irina Schrotter, Razvan Ciobanu, Adrian Oianu, Lena Criveanu, Wilhelmina Arz, etc.

Anul acesta Rodica este nominalizata la Premiile Pantene Beauty Awards printre cele mai bune modele ale anului 2006, alaturi de Elena Baguci, Andreea Diaconu, Diana Moldovan, Silvia Giurca si Cristina Grasu.

Intre doua calatorii la Milano sau Paris si, incepand din aceasta toamna New York, Rodica Lazarica isi face timp sa se pregateasca pentru admiterea la una dintre cele mai prestigioase Universitati din Spania, unde va studia psihologia.

Rodica Lazarica

Coperta Elle - mai 2006

Rodica Lazarica

Rodica Lazarica

Rodica Lazarica

Rodica Lazarica

Rodica Lazarica

Rodica Lazarica

Rodica Lazarica
 

 


coperta Elle Rodica Lazarica Moda Saptamana Modei designer frumusete modelling fata model cele mai bune modele ale anului Irina Schrotter Razvan Ciobanu Adrian Oianu Lena Criveanu Wilhelmina Arz Awards Premii Premiile Pantene Beauty Award
 


« Articol precedent: Elena Baguci paraseste Romania Articol urmator: Irina Lazareanu »