Models Dree Hemingway Stranepoata lui Hemingway - Dree Hemingway - face cariera in moda!

Dree Hemingway, stranepoata celebrului scriitor Ernest Hemingway, a devenit un nume important in lumea modelling-ului international. In varsta de 26 de ani, Dree Hemingway a inlocuit-o pe celebra Kate Moss care timp de mai multe sezoane a fost imaginea Liu Jo si Liu Jo Jeans.

"Liu Jo a ales o noua imagine pentru campania de toamna-iarna a brand-ului: o femeie sofisticata cu potential iconic si renume international, o frumusete moderna ce va fascina intreaga lume prin stilul ei", au declarat reprezentantii brand-ului. In campania de toamna-iarna Liu Jo - "Days with Dree" - Dree Hemingway apare in decorul luxos al unei vile din secolul al XIX-lea din nordul Italiei sau la bordul unei masini decapotabile, o frumusete naturala, un aer "classy" si o atitudine feminina, fotografiata de Angelo Penetta.

Dree Louise Hemingway Crisman a crescut in Idaho, unde a urmat cursurile scolii Ernest Hemingway, iar mai tarziu, s-a mutat in California. Dupa doi ani de liceu, ea a abandonat cursurile pentru a urma o cariera de model. A debutat in 2009 in show-ul de moda Givenchy si s-a bucurat de succes imediat, fiind cooptata in prezentarea Calvin Klein Resort din New York si in show-ul Topshop din Londra. In 2010 a devenit imaginea Gianfranco Ferre si a fost inclusa in show-urile de moda Karl Lagerfeld, Chanel, Jean Paul Gaultier, Chanel si Paco Rabanne. In 2012 si-a facut debutul in lumea filmului, a aparut in cateva videoclipuri si a fost fotografiata de Bryan Adams.

In colectia de toamna Liu Jo, luxul casual-chic sunt cuvintele cheie, tricotajele fine si jachetele din bucle sunt asociate cu bluze din matase, fuste plisate si rochii cu imprimeuri florale de inspiratie folk. Liu Jo toamna-iarna 2014 vine cu nuantele de gri, bej, marouri calde condimentata cu accente de rosu grena si albastrul marin. Din colectie nu lipeseste celebra capa, una dintre piesele must-have ale acestei toamne, iar piesele din noua colectie se regasesc si in magazinul Sport/Couture din Bucuresti.

 

 


Hemingway Dree Hemingway model moda Liu Jo campanie lux kate moss modelling
 


« Articol precedent: ZARITA: Alexa Chung in New York Articol urmator: ALEXA CHUNG: Mi-as defini stilul ca: Oximoronic. Strict casual Masculin si feminin. Sexily sexless. »