Musthave Atelier des Ors Atelier des Ors

Parfumurile must have din aceasta toamna vin de la casa Atelier des Ors, disponibila si in Romania, in magazinele Elysee Concept. Spuneam ca sunt parfumuri must have pentru ca noua colectie te va incanta cu 5 miresme ce au la baza arta parfumeriei traditionale frantuzesti, 5 povesti diferite care se dezvolta pe piele in mod surprinzator si merita studiate. Ingredientele nobile din noile parfumuri sunt puse in valoare si vizual, prin particulele de aur ce plutesc elegant in interiorul flacoanelor.

Fiecare detaliu a fost atent studiat atat de parfumierul Marie Salamagne cat si de intreaga echipa Atelier des Ors pentru a oferi luxul desavarsit. Flaconul rotunjit se lasa mangaiat de razele de lumina, spatele sticlei surprinde exact razele soarelui, iar capacul cu calutul de mare incununat de soare iti reaminteste de unicitatea si distinctia elixirului din interior. Nuanta de chihlimbar si particulele de aur completeaza povestea olfactiva cu un plus de magie, pusa in miscare de fiecare atingere. Atelier des Ors a orchestrat fara indoiala o experienta fascinanta, polisenzoriala.

sticla Atelier des Ors colectia Atelier des Ors

In final, vei descoperi in universul Elysee colectia Atelier des Ors de parfumuri sofisticate si magnetizante, esente delicate sau puternice, calde si seducatoare, care vorbesc despre experiente de viata remarcabile si amintiri uitate. Ramane decat sa alegi parfumul care te va transporta in timp si spatiu catre clipa sau starea mult cautata:

Aube Rubis inspirat din cercul vietii, celebreaza lumina si viata. Este parfumul care reprezinta renasterea. Flacarile colorate ale rasaritului se oglindesc in picaturile de roua si mirosul de iarba proaspat taiata iti inunda narile.

Cuir Sacre un parfum puternic si vibrant, conceput ca un vis andaluz; pe strazile Cordobei, printre vechile castele si moschei, mirosul cald de piele si condimente te poarta in trecut, in vremuri de glorie si prosperitate.

Larmes du Desert refleca traditia parfumului din Orientul Mijlociu, un omagiu adus locului de nastere al parfumeriei. Amintiri uitate si reinviate, un ritual sfant si fascinant, o noapte rece incalzita de foc in desert.

Lune Feline este o simfonie a contrastului. Intunecat, magnetic, animalic. La fel ca cea mai stralucitoare stea de pe cerul noptii, iti hipnotizeaza privirea iar lumina ei rece iti infioara simturile.

Rose Omeyyade, numit dupa Dinastia Umayyad ne spune povestea somptuosului palat Levant si gradinile de trandafiri de Damasc. Rose Omeyyade este un parfum intens si catifelat.
Inspirat din misterele Orientului acesta deschide o noua poarta spre povestile celor 1001 nopti.

Pret Atelier des Ors 100 ml: 1090 RON, disponibil in Elysee Concept

 

 


Atelier des Ors parfum elysee parfumuri parfumier aur must have
 


« Articol precedent: Racoreste-te pe note de Lamaie-Busuioc sau Mar-Anason