Musthave ARTISTRY ESSENTIALS ARTISTRY ESSENTIALS

ARTISTRY essentials este noua gama de produse de ingrijire a tenului capabile sa ofere o ingrijire complexa pielii.

Cercetarile nutritionale si cele din domeniul cosmeticelor au determinat cercetatorii NUTRILITE™ si ARTISTRY™ sa identifice 5 nevoii vitale ale tenului: hidratare, controlul sebumului, hranire, purifiere, calmare. Imbinand beneficiile oferite de natura cu cele mai performante ingrediente imbunatatite stiintific ARTISTRY a creat un sistem de ingrijire a tenului ce asigura o purifiere optima un control maxim al efectelor poluarii si siguranta maxima a produselor folosite.

Cu 50 de ani de cercetare si experienta, ARTISTRY TM essentials este tot ceea ce tenul are nevoie - 2 Sisteme de ingrijire a tenului create pentru a se potrivi oricarui tip de ten.
  • Sistemul HIDRATANT este potrivit pentru ten normal-spre-uscat. Acesta asigura echilibrarea tenului cu ajutorul complexului natural de hidratare Nourish 3 cu smochine indiene si bogat in acizi omega Chia. Sistemul hidrateaza si adapteaza tenul normal la factorii externi in continua schimbare si asigura hidratarea optima pentru intreaga zi a tenului uscat.
  • Sistemul BALANCING a fost creat pentru ten mixt-spre-gras intrucat foloseste complex astringent TRI-BALANCE ce include cirese acerola si smochine indiene, cu proprietati hidratante.
Pentru un ten extraordinar zi de zi ARTISTRY TM essentials propune nu o crema sau o lotiune si un sistem potrivit fiecarui tip de piele ce include demachiant, lotiune tonica, lotiune hidratanta.
Demachiant ARTISTRY essentials
Lotiune tonica ARTISTRY essentials

Lotiune ARTISTRY essentials
 

 


ATISTRY essentials lotiune demachiant lotiune tonica beauty musthave balancing hidratanta piele ingrijirea tenului fashion and beauty
 


« Articol precedent: Colectia Artistry Naturale Inspiration primavara 2009 Articol urmator: Sexy Curves Mascara »