Musthave Ingredienti anti-aging intre miracol si certitudine Ingredienti anti-aging intre miracol si certitudine
Ar fi perfect sa ne acceptam asa cum suntem, cum ne vedem in oglinda. Sa ne obisnuim cu ridurile din jurul ochilor, din jurul gurii, cu cele de pe frunte. Ar fi perfect sa ne spunem simplu in gand: "Si ce daca? Sunt riduri de expresie. Sunt mult mai interesanta asa." Dar, sincer... stim toate ca acest lucru nu se va intampla.

Pielea reflecta varsta biologica pe care o avem, dar in acelasi timp reflecta si starea intregului corp, de aceea trebuie sa invatam sa avem grija de noi. Industria cosmetica
investeste anual milioane de Euro pentru a ne convinge ca poate lupta cu imbatranirea pielii, ca detine reteta secreta care poate opri timpul in loc.

Sunt companii cosmetice care isi pastreaza promisiunile, care au ca principala preocupare studiul stiintific asupra ingredientilor activi care pot reduce sau netezi ridurile. De aceea, este bine sa stim ca produsele care contin astfel de ingredienti revolutionari se numesc dermo-cosmetice si se gasesc numai in farmacii.
Este dovedit clinic ca ingredientii activi din produsele dermo-cosmetice anti-aging pot preveni si chiar incetini procesul de imbatranire. Glucanul, de exemplu este o substanta obtinuta din drojdia de bere care de-a lungul timpului a fost folosita ca Skincode Essentials crema energizanta 24 hagent imunostimulator in produse farmaceutice si cosmetice. Cercetatorii elvetieni de la laboratoarele dermo-cosmetice Skincode au fost primii care au introdus CM Glucan in compozitia cremelor. CM Glucan este o descoperire majora pentru femeile care isi doresc un contur al fetei mai ferm si mai tanar. El stimuleaza formarea de colagen si elastina, reduce adancimea ridurilor si o protejeaza impotriva radiatiilor UV. Studiile clinice au demonstrat ca in numai 14 zile fermitatea pielii este imbunatatita cu aproape 40%. Crema energizanta 24 h de la Skincode Essentials contine ingredientul activ CM Glucan. Avand un puternic efect antirid, reduce liniile fine si ridurile, lasand pielea puternica si luminoasa.

Nu uita ca preventia si ingredientii activi din produsele dermo-cosmetice au un rol esential. Intra in farmacie si incearca produsele cu eficienta dovedita stiintific, pentru a avea un ten luminos si atragator chiar si dupa 50 de ani.
 

 


anti-aging miracol ingredienti crema beauty must have cosmetice farmacie dermo-cosmetice skincode crema energizanta riduri CM Glucan
 


« Articol precedent: Antidotul necesar oricarui barbat Articol urmator: Completeaza-ti protectia sub soare »