Musthave Preccious Pearl editie limitata Stila Preccious Pearl editie limitata Stila
Bogate in proteine si minerale colectia Stila in editie limitata “Preccious Pearl” reuneste culori stralucitoare, asemenea perlelor, pentru buze, pleoape si ten.

Convertible Mascara
Rimelul cu dubla actiune este un adevarat tratament al frumusetii, nu numai ca infrumuseteaza genele dar le si hraneste si le face mai rezistente.
Baza acopera perfect genele protejandu-le, intarindu-le si evidentiidu-le volumul si lungimea.
Rimelul acopera genele cu o pelicula rezistenta la apa si plina de culoare.
Rezultatul final este un machiaj bogat in volum, cu gene curbate si protejate ce va confera o imagine seducatoare. Acest mascara se aplica delicat, facand genele imposibil de lungi, imposibil de negre si cu o curbura perfecta. Pigmentul sau unic ii da acestei mascara culoarea neagra, profunda. Formula contine si un polimer special ce imbunatateste considerabil luciul genelor.
Pret: 76 lei

Smudge Pot Pomegranate – Eye Liner gel grenade – One shot
Bogat in pigmenti, acest tus pentru ochi, de lunga durata, are textura unui gel ce se poate comporta foarte usor ca un fard lichid de pleoape. Culoarea sa grena, ce vine in editie limitata, reuseste sa
defineasca si sa lumineze orice privire. Contine antiinflamatori si antioxidanti fiind perfect pentru orice tip de ten si pentru ochii sensibili. Mai mult decat atat, acest gel, confortabil si lejer, este perfect pentru un contur exact si un machiaj irezistibil.
Pret: 76 lei
Pomegranate Crush Lip & Cheek Stain
Crush Lip & Cheek Stain este un luciu atat pentru buze cat si pentru obraji. Este un produs revolutionar extrem de hidratant, ce contine antioxidanti si confera un look unic fiecarui tip de ten, conferind umbre perfecte de fiecare data. Acest cherry Crush reactioneaza cu nivelul de pH al tenului si buzelor creand un machiaj personalizat.
Pret: 80 lei
 Convertible Mascara
Smudge Pot Pomegranate – Eye Liner gel grenade
Pearl Shimmer Gloss – Gloss perlé brillant
Precious Pearl Palette – Palette Précieuse Perlée - Editie Limitata
Cele sase noi culori pentru fardul de pleoape, bogate in perle veritabile de pudra sunt prezente intr-o paleta vintage ce ne reaminteste de anii ’30. Mai mult decat atat fardurile hranesc cele mai delicate zone ale pleoapelor datorita cocktail-ului de proteine si minerale.
Pret: 140 lei
Pearl Shimmer Gloss – Gloss perlé brillant
Acest gloss cu stralucirea unei perle, estompeaza ridurile, confera volum si hidrateazp buzele. Este bogat in ulei si vitamina C si E dar in acelasi timp lejer si de lunga durata. Toate acestea vin in patru nuante.
Pret: 76 lei

Noile produse Stila se regasesc in exclusivitate in magazinele Sephora din Romania incepand cu luna Februarie, 2009.
Stila Preccious Pearl

 

 


preccious pearl editie limitata stila sephora mascara palette fard tus Pomegranate Crush Lip Cheek Stain Gloss produse beauty must have
 


« Articol precedent: Universul marin al produselor naturale Articol urmator: RIMMEL Lasting Finish Minerals »