Musthave Sexy Darling Sexy Darling

Esenta sarmului irezistibil si seducator al lui Kylie Minogue a fost surpinsa in Sexy Darling care intregeste seria parfumurilor: Darling, Sweet Darling si Showtime.

O aroma floral-lemnoasa ispiteste si cucereste de la prima intalnire. Senzualitatea lui Sexy Darling imbina notelor de varf: piper roz, para parguita si portocala rosie cu aromele exotice ale notelor de mijloc: trandafir rosu, regina noptii si iasomie. O adiere de mosc si santal stabilizeaza intregul intr-o amprenta olfactiva unica si exclusiva.

Din colaborarea cu Coty, Kylie Minogue dezvaluie ca "unele persoane radiaza incredere si frumusete, ceea ce le face irezistibile. Cu Sexy Darling mi-am dorit sa surprind tocmai aceste sentimente, sa creez un parfum actual, sexy, pentru femei increzatoare in fortele proprii, pasionale si ludice ... femei seducatoare si senzuale."

Eleganta si gratioasa sticla de Sexy Darling va deveni must-have-ul oricarei masute de toaleta. Alaturi de apa de toaleta disponibila la 15ml, 30ml, 50ml si 75ml, Sexy Darling si-a lasat amprenta si aupra cremei Glowing Body Lotion (150ml) care lasa pielea stralucitoare si hidratata.
Kylie Minogue Sexy Darling
 

 


must have sexy sexy darling parfum darling kylie minogue fashion and beauty beauty
 


« Articol precedent: Venin de sarpe impotriva ridurilor Articol urmator: Velvet Hour by Kate Moss »