Musthave Terracotta Sunless Must Have Bronz frumos fara soare -Terracotta Sunless

Terracotta Sunless e inovatia cercetarilor de inalta tehnologie, ce vin cu o abordare noua, care revolutioneaza intregul concept de autobronzare - Tinted Self-Tanning Gel, formaula ideala pentru a obtine un aspect de bronz instantaneu pe fata si pe corp, fara a te expune razelor solare si fara a-ti deshidrata pielea.

Sigur ca Terracotta Sunless poate amplifica un bronz deja existent. Cu o textura placuta poate fi usor combinata cu orice lotiune de corp. La o ora dupa aplicare pielea este deja puternic bronzata. Cea mai intensa nuanta o va avea la 7-24 de ore de la utilizare si efectul dureaza patru zile de la momentul aplicarii initiale.

Imbunatatit cu ulei natural 100% din nuca de Argan, Terracotta Sunless este unic si original in felul in care pregateste si uniformizeaza pielea, oferind in acelati timp efectul dorit de bronzare. Uleiul de Argan este un secret al frumusetii foarte pretios, "aurul lichid" pe care femeile marocane il folosesc de mii de ani pentru a-ti imbunatati conditia pielii.

Terracotta Sunless e bogat in polifenoli si acizi grati esentiali, al caror efect intens de hranire optimizeaza rezultatul bronzarii si face pielea mai luminoasa, mai uniforma, radiind de frumusete naturala.

Pret Terracotta Sunless = 248 lei

Terracotta Guerlain

 

 


Terracotta Sunless Terracotta Tinted Self-Tanning Gel gel bronz piele
 


« Articol precedent: Par ascultator Articol urmator: Ruj din ulei de cirese »