Musthave casa di peroni (P) Casa di Peroni si Instalart provoaca mintile efervescente

Peroni lanseaza o provocare pentru mintile efervescente: 4 tineri designeri isi vor putea expune prototipurile obiectelor imaginate de ei in cadrul Romanian Design Week.

Peroni impreuna cu Instalart, asociatia culturala care promoveaza si sustine artele tridimensionale, lanseaza competitia Casa di Peroni prezinta: INSTALART/Obiect 002. Competitia ii provoaca pe designeri sa exploreze, sa intre intr-un teritoriu nou, dominat de eleganta liniilor simple. Curatorii acestui proiect vor fi Marcel Klamer, Mihai Popescu, Sebastian Barlica si Stefan Barutcieff.

Oameni creativi, studenti la arte, arhitectura, designeri la inceputul carierei, sunteti invitati sa propuneti un proiect pentru un obiect nemaivazut si nemaiauzit. Daca proiectul tau va fi selectionat, Instalart va avea grija sa produca un prototip cu care sa ne mândrim cu totii.

Prin Casa di Peroni surprindem inclinatia italienilor de a fi gazde perfecte, explorând cele mai savuroase combinatii in preparatele servite; atentia la detaliile decorului in care isi intâmpina oaspetii; construirea unei atmosfere unde conversatia se incheaga Aceasta este inspiratia pe care Peroni o ofera celor care raspund provocarii de a reflecta acest stil de viata, al gazdei perpetue si perfecte, intr-un obiect de design.

Proiectele pot fi inscrise pe platforma online www.peroniitaly.ro/rdw, unde participantii pot gasi regulamentul de inscriere, tema detaliata si alte informatii legate de competitie.

 

 


peroni casa di peroni Instalart Romanian Design Week designeri tineri designeri design
 


« Articol precedent: Rapid Collagen Infusion de la Murad Articol urmator: Aesop – Primrose facial Cleansing Masque »