Musthave Chantecaille Nano Gold Firming Treatment Chantecaille Nano Gold Firming Treatment

Gandit pentru a reduce ridurile cu 45%, tratamentul are si un efect de hranire, de protectie a AND-ului pielii, dar si de redare a fermitatii si de detoxifiere. Chantecaille Nano Gold Firming Treatment contine Palmitoyl Tetrapeptide-7 si Palimtoyl Dipeptide-5, care stimuleaza productia de colagen, fibrocentina si acid hialuronic.

Continutul de aur de 34 de carate asigura efectul anti-inflamator, antioxidant, anti-imbatranire si energizant. Microalgae Dunaliella Salina este un produs biotehnologic care stimuleaza energia de la nivelul pielii si protejeaza mitocondria. Celulele stem Swiss Apple Uttwiler Spatlauber asigura regenerarea infinita a tesutului pielii si repararea ADN-ului.

Tehnologia Moisture Matrix retine apa si imbunatateste echilibrul pielii, datorita extractului de radacina de Imperata Cylindrica, tei si sodiu hialuronat. In plus, vitaminele A si E, extractul de ceai alb si co-enzima Q10 protejeaza pielea de radicalii liberi si mentin sanatatea acesteia.

 

 


Chantecaille Nano Gold Firming Treatment nano gold aur 34 carate anti inflamator celule stem must have fashion and beauty
 


« Articol precedent: DIOR PRESTIGE pentru pielea delicata Articol urmator: JEWEL HEIST by Deborah Lippmann »