Musthave Editiile limitate de Craciun:  Fleurs Merveilleuses si Feuilles Magiques Editiile limitate de Craciun: Fleurs Merveilleuses si Feuilles Magiques

Chiar daca e devreme pentru a te gandi la Craciun, e bine sa te pregatesti din timp si sa urmaresti editiile limitate de produse care vor fi disponibile incepand din noiembrie! L'Occitane a lansat recent 2 game in editie limitata cu ocazia Craciunului: FLORI MIRACULOASE si FRUNZE MAGICE.

Magia sarbatorilor e surprinsa in cele doua game Fleurs Merveilleuses si Feuilles Magiques, iar povestea lor incepe in Provence, un taram al mitului, cunoscut pentru paduri fermecatoare ca Sainte Baume, Maures, Bonnieux; paduri celebre pentru legendele stravechi care le sunt asociate si pentru aura magica de care sunt inconjurate. Se spune ca, in noaptea de Craciun, parfumierul se transforma in magicianul naturii si ca, pe masura ce patrunde in padure, cu bagheta lui magica, trezeste la viata comorile naturii adormite de iarna - florile roz, stralucitoare si frunzele verzi, luminoase. Ca prin magie, florile si frunzele umplu noaptea cu bucurie si parfumeaza aerul cu arome fermecatoare, adevarate potiuni magice care aduc protectie, fericire si iubire in viata celor care le folosesc!

Printre aceste plante magice se numara:

  • TRANDAFIRUL folosit la ghirlande pentru armonie interioara
  • BUJORUL purtat ca un colier pentru a proteja impotriva bolilor
  • ALUNUL al carui lemn se foloseste ca "bagheta magica" pentru descoperirea comorilor
  • VERBINA "iarba magicianului" cu puteri protectoare si profetice
  • ZMEURA ale carei ramuri decoreaz? usile caselor, pentru a proteja


Toate acestea se regasesc in cele 2 colectii speciale L’OCCITANE de produse fermecatoare in editie limitata, inspirate de florile si frunzele din Provence:

Colectia Fleurs Merveilleuses propune un amestec fermecator care imbina magic scanteia fructelor rosii cu lumina blanda a unui buchet de flori roz. Realizate din fructe si flori, Fleurs Merveilleuses, te incanta cu miresmele incofundabile ale uleiului esential de trandafir si extractului de bujor roz. In plus, fructele rosii, grepfrutul roz, lemnul de esenta moale si moscul alb confera colectiei o nota dulce. In editia limitata Fleurs Merveilleuses, L’OCCITANE a inclus: Apa de toaleta L’OCCITANE MARVELLOUS FLOWERS de 75ml, varianta de poseta a apei de toaleta - L’OCCITANE MARVELLOUS FLOWERS EDT ROLL-ON 10ML, uleiul cu particule stralucitoare L’OCCITANE MARVELLOUS FLOWERS de 75ml, gelul de dus L’OCCITANE MARVELLOUS FLOWERS de 250 ml si tot cu alcelasi gramaj - crema de corp L’OCCITANE MARVELLOUS FLOWERS. Crema de maini de 30 ML a colectiei este ideala pentru a fi purtata in geanta, iar sapunul L'Occitane surprinde miresmele fermecate ale colectiei Fleurs Merveilleuses.

L'Occitane editiile speciale de Craciun


Gama de produse Feuilles Magiques suprinde fosnetul de frunze fermecate si prospetimea acidulata a citricelor, inconjurate de magie. Aceasta colectie imbina verbina biologica si extract de frunze de alun cu citricele gourmand pentru un efect magic, perfect sarbatorilor de iarna. Din editia limitata Feuilles Magiques fac parte totodata crema de maini in editie mica si sapunul L'Occitane mentionate anterior, insa de data asta cu amprenta aromatica a Frunzelor Magice. Tot din aceasta colectie fac parte: apa de toaleta L’OCCITANE MAGIC LEAVES de 10 ml, gelul de dus exfoliant L’OCCITANE MAGIC LEAVES de 200 ml si laptele de corp L’OCCITANE MAGIC LEAVES de 250 ml, toate fiind la fel de incantatoare atat pentru barbati cat si pentru femei.

Daca o mare parte din produsele gamei Fleurs Merveilleuses este destinata femeilor, evidentiata si prin ambalajul roz, produsele Feuilles Magiques sunt unisex, ceea ce inseamna ca seturile minunate, special concepute pentru Craciun ofera diversitate si reprezinta cadoul perfect pentru intreaga familia. Iar pentru ca magia Craciunului sa iti "inunde" casa, odata cu aceste colectii in editie limitata L'Occitane a pregatit si un Difuzor de Parfum de Craciun, cu o cutie originala si festiva, el iti decoreaza casa si o parfumeaza cu betisoarele de lemn si, bineinteles, cu rezerva ta de parfum preferata!

 

 


fashion beauty fashionandbeauty craciun editii limitate Fleurs Merveilleuses Feuilles Magiques L'Occitane parfumier magic parfum flori fructe alun verbina magician sarbatori difuzor parfum cadou craciun
 


« Articol precedent: Dolce&Gabanna Baroque Articol urmator: Blush Tom Ford style »