Musthave Blush  Kjaer Weise Kjaer Weis

Pentru ca este vara, este obligatoriu sa iti adaptezi produsele de make-up in functie de tendinte si mai ales sa folosesti doar produse care sa aduca beneficii pielii tale si nu sa ii dauneze. In aceasta categorie se incadreaza si blush-ul crema de la Kjaer Weis, un blush organic care da obrajilor acea atingere de bronz natural, fara a iesi prea tare in evidenta. Este interesant tocmai faptul ca blush-ul contine esenta de vanilie din Madagascar.

Blush-urile crema sunt printre cele mai putin utilizate produse din gama cosmeticelor, dar daca folosesti culoarea potrivita tipului tau de ten, poti arata chiar si cu 5 ani mai tanara si sa oferi tenului o aura invizibila de stralucire.

La lansarea produselor Kjaer Weis in Romania, am avut ocazia sa vorbim cu make-up artist-ul newyorkez Kirsten Kjaer Weis care ne-a povestit mai multe despre calitatile extraordinare ale cosmeticelor Kjaer Weis. Produsele Kjaer Weis sunt atestate organic si ambalajul cu un design metalic, contemporan si luxos este realizat complet din materiale reciclabile. Casetele Kjaer Weis care ascund un blush, un ruj sau un fard de ochi arata ca niste bijuterii veritabile si in plus ofera posibilitatea de a inlocui imediat blush-ul, rujul sau fardul consumat, printr-un mecansim inedit de reumplere.

Blush-ul Kjaer Weis este disponibil in 5 nuante: Blossoming, Desired Glow , Sun Touched , Lovely si Joyful, si poate fi gasit la Madison absolute beauty – Calea Dorobantilor 152.

 

 


fashion beauty blush Kjaer Weis Kirsten Kjaer Weis cosmetice blush crema madison madison absolute beauty fard de ochi ruj reumplere atestat organic luxos materiale reciclabile
 


« Articol precedent: Eau Captivante Articol urmator: Dior Addict Ultra Gloss »