Musthave modern muse must have Modern Muse

Modern Muse de Estee Lauder este parfumul floral lemnos ce iti captiveaza stilul, increderea si spiritul creator; un must have pentru un sezon mohorat! Noul parfum Modern Muse lansat recent si in Romania iti va incanta simturile cu doua acorduri distincte de note efervescente de iasomie si acorduri elegante, discrete, lemnoase ce intriga si ofera o dualitate misterioasa parfumului.

Inspirat de complexitatea femeii moderne, Modern Muse reuneste contrastele dinamice din viata si personalitatea ei. Energia ei creativa si feminitatea magnetica sunt redate printr-o mireasa florala multifatetata. Iar stilul ei elegant, forta si senzualitatea sunt captivate de notele ademenitoare lemnoase. Imbinarea notelor de mandarina cu miresmele de tuberoza, crini, petale de flori, aprifoi, iasomie Sambac si iasomie chinezeasca iti conduc simturile catre notele de baza de paciuli, frunze de paciuli, ambra, mosc si vanilie de Madagascar.

Lansat initial in anul 2013, Modern Muse a inregistrat un adevarat succes, de aceea a urmat editia limitata, cu un ambalaj mic, cochet si ideal pentru a fi purtat in geanta - Modern Muse Bow Edition - lansata in vara lui 2014 si apoi Estee Lauder Modern Muse Chic, lansat in luna septembrie a acestui an.

Be an inspiration! este indemnul Modern Muse.

modern Muse

Modern Muse Bow Edition Modern Muse Chic

Pret parfum Modern Muse: 80 - 100 $

 

 


Modern Muse estee lauder parfum parfum floral note lemnoase parfum estee lauder pret modern muse
 


« Articol precedent: Blumarine ANNA Articol urmator: BABOR ReVersive »