Musthave ELLIS FAAS Must Have: ELLIS RED

Adorat de Kate Blanchet sau Miranda Kerr, Ellis Red a devenit culoarea semnatura a brandului ELLIS FAAS, fiind bazat pe culoarea naturala a sangelui. Rosul din sangele uman este acelasi pentru toti adaptandu-se tenului fiecaruia. Ellis Red nu este numai preferatul unor vedete ci este iubit atat de catre cele care n-au mai purtat ruj rosu inainte, cat si de catre cele care il integreaza look-ului lor zilnic.

Ellis Red este disponibil in toate cele trei texturi ale gamei Ellis Lips:
Creamy Lips care se apropie cel mai mult de ceea ce cunoastem drept un lipstick traditional efectul sau depasind insa cu mult traditionalul.
Pret: 139 ron (3g)

Milky Lips pentru cele carora le displace senzatia conferita de un lipstick pe buze acesta are o textura foarte usoara.
Pret: 139 ron (3g)

Glazed Lips un gloss nelipicios, puternic pigmentat, mai intens decat gloss-urile obsinuite care ingrijeste buzele datorita formulei sale special, bogata in ingrediente antioxidante, vitamina C si E, precum si Omega 3 si 6.
Pret: 139 ron (3g)

Vogue Paris a numit-o pe Ellis Faas drept "unul dintre cei mai influenti make-up artisti ai timpurilor sale", portofoliul ei incluzand colaborari cu designeri faimosi, fotografi (precum Mario Testino), stilisti, hair stilisti si modele. In 2009, Ellis a lansat propria linie de make-up, unica in lume prin concept si abordare. Intreaga colectie este de textura lichida, incapsulata in recipiente de tip stilou avand aplicator sub forma de pensula sau buretel. Texturile se topesc in piele instant, asemeni unei "second skin". Toate tonurile si nuantele produselor sunt inspirate din culorile proprii corpului uman, astfel incat machiajul sa se adapteze oricarei fizionomii. Colectia ELIS Red este disponibila si in Romania, exclusiv in magazinele Elysee Concept.

 

 


ELLIS Red ELLIS FAAS must have rosu make-up gloss lipstick fashion and beauty
 


« Articol precedent: Tom Ford Beauty Intensive Purifying Mud Mask Articol urmator: Alterna Caviar Anti-Aging Hair Treatment »