Musthave The Artistic Range The Artistic Range

Colectia The Artistic Range se identifica cu indentitatea brandului Make Up For Ever datorita produselor unice care ofera multiple efecte de scena si televiziune. Este o colectie care vine in ajutorul make-up artistilor din lumea media prin culori care stralucesc si genele false cu efect dramatic.

Lash-o-rama! Totul se schimba cu o doar o singura clipire a genelor. De la gene naturale si pana la cele false si extravagante intr-o versiune XXL, colectia adevenit un must have in randul clientelor. The Artistic Range contine 60 de produse de referinta, care o transforma astfel in cea mai bogata colectie existenta pe piata produselor de lux. In viata de zi cu zi sau pe catwalk, produsele asigura intensitate, o privire profunda, care transforma genele false in obiecte fascinante: pene, iarba verde, rosu aprins, albastru turquoise, gradatii de texturi surprinzatoare, leopard print si multe altele. Imposibilul este acum posibil!

Pudra stralucitoare este prezenta in colectie in 3 marimi diferite si intr-o gama variata de culori pentru uz fara restrictii. Make-up artistii profesionisti utilizeaza aceasta pudra in prezentarile de moda pentru o tusa de glamor si efecte ca de star, atat pentru par, cat si pentru decolteu. Culorile pentru piele reprezinta cel mai utilizat ‘instrument’ professional.

Gama hyperpigmentata "Aquarelles" fac orice idee posibila. Cu peste 20 de nuante (green, gold, bright red, iridescent white, etc) sunt ideale pentru a desena pe piele. Pot fi amestecate cu pudre stralucitoare pentru un efect mai puternic. Este o gama ideala pentru a-ti dezvolta creativitatea si pentru copii.

 

 


artistic make up the artistic range brand make up for ever gene false lash make-up artisti pudra stralucitoare glamour par decolteu piele creativitate dramatic efect
 


« Articol precedent: Houbigant Quelques Fleurs Royale Extrait Articol urmator: Le Prisme Yeaux Quatuor - GIVENCHY »