Musthave Parfumul Roberto Cavalli Parfumul Roberto Cavalli
In februarie 2012 se lanseaza in Romania parfumul Roberto Cavalli, disponibil, in avanpremiera, in magazinele Sephora. Parfumul Roberto Cavalli care detine "o amprenta luminoasa si sexy" apartine familiei FLORAL – AMBRAT. Este un parfum exuberant ale carui note de varf, luminate de piperul roz, debordeaza o tarie de character autentic. Vibrant si senzual, te inveseleste si te hipnotizeaza de la primul contact.

In inima parfumului lui Roberto Cavalli vom gasi toata maretia absoluta a florii de portocal. Este o pata de culoare, un parfum care dezvaluie o aroma ultra-feminina si nu lasa pe nimeni indiferent. In cele din urma, aceasta senzualitate se invaluie in captivantele
note de baza ale boabelor de Tonka ce lasa o amprenta apetisanta pe piele…in esenta, creeaza dependenta.
Louise Turner, parfumier la Givaudan, a creat semnatura aromei Roberto Cavalli. Linia artistica a sticlei parfumului lui Roberto Cavalli reaminteste de formele voluptoase ale unei femei senzuale. Baza solida a sticlei evoca rezistenta si puterea caracterului femeii. Femeia care va purta e descrisa cel mai bine de Roberto Cavalli: "Cand desenez am o femeie in gand: este o persoana pozitiva, vesela si increzatoare, are glamour-ul in vene, este stapana pe propriul ei destin. Iubesc femeile care sunt independente si libere, cu o vointa de fier si incapatanate. Pentru mine personalitatea puternica este cel mai sexy lucru. Elisa este imaginea parfumului Roberto Cavalli, iar campania de lansare e regizata de catre Johan Renck (film) si Steven Klein (fotograf).

 

 


roberto cavalli parfum femeie sexy senzual parfum must have parfum roberto cavalli
 


« Articol precedent: Compact by Estee Lauder Articol urmator: Sliding Dior »