Musthave Color Vitalizer Conditionning Spray – Zoom pe culoare Color Vitalizer Conditionning Spray – Zoom pe culoare

Culoarea aduce fericire si prospetime in viata oricarei femei, dar de multe ori parul vopsit isi pierde foarte usor din stralucire si vitalitate. Color Vitalizer Conditionning Spray, noul balsamul spray de la Londa Professional, este must have-ul perfect pentru parul vopsit. Cu o formula imbunatatita, balsamul ofera coafurii stralucire si protectie rapida, iar continutul sau cu micro-perle, extract de gingko si ulei de caise intaraste parul si il protejeaza impotriva razelor UV.

Totdata merita apreciata si “reteta minune” a balsamului prin care nu este nevoie de clatire, fiind usor de aplicat si ideal pentru orice ora din zi. Color Vitalizer Conditionning Spray ii asigura parului o culoare rezistenta in timp, fiind modalitatea cea mai rapida si usoara de a avea grija de par atunci cand timpul te preseaza.

 

 


color vitakiuzer conditioning spray Color Vitalizer Conditionning Spray zoom culoare balsa par vopsit par Londa Professional coafura fara clatire must have fashion beauty fashion and beauty
 


« Articol precedent: Emotii in miscare - noul look si noile arome adidas for women Articol urmator: Showtime by Kylie Minogue »