Musthave Programul de ingrijire anti-rid pe durata iernii

Programul de ingrijire anti-rid ISOFILL reface structura pielii si corecteaza durabil ridurile cu rezultate demonstrate clinic (Studiu sub control dermatologic – auto-evaluare pe 25 de femei).Laboratoarele Uriage Franta au elaborat un complex exclusiv brevetat care imbina cu succes expertiza sa dermatologica consacrata si cercetarea avansata. Brevetul este rezultatul unei cercetari de 5 ani si va ajunge in Romania la numai cateva luni de la lansarea sa in Franta.

Complexul bio-activ brevetat URIAGE este unic prin efectul de durata asupra corectarii ridurilor, datorat moleculei integrale de acid hialuronicpe care o contine: precursorul de acid hialuronic relanseaza sinteza de acid hialuronic si colagen, anti-hialuronidaza impiedica actiunea enzimei hialuronidaza care modifica sau distruge acidul hialuronic, fibrele de collagen si proteinele din structura pielii, Apa Termala Uriage, prin proprietatile ei unice, reactiveaza puterea anti-oxidanta a celulelor si are actiune anti-radicalara. Din gama Isofil Uriage fac parte:

ISOFILL SER INTENSIV 30ml – de 2 ori mai concentrat in principii active, fara parabeni, parfum delicat, textura fluida subtil pudrata, non grasa si non colanta se absoarbe instantaneu si actioneaza, prelungeste si intensifica efectul interventiilor estetice antirid la 97-98%.

ISOFILL FOCUS RIDES CRÈME 50ml (ten normal /mixt) – gel-crema cu parfum delicat,fara parabeni, non-grasa si imbogatita cu pudre evanescente pentru o dubla performanta: eficacitate durabila si placere senzuala.

ISOFILL FOCUS RIDES CRÈME RICHE 50ml (ten uscat) – crema onctuoasa, non grasa, textura inedita prin finete si subtilitate,fara parabeni, imbogatita cu unt de karite si uleiuri filmogene, delicat parfumata, aduce pielii uscate o senzatie imediata de confort si ii permite sa isi recapete supletea si stralucirea.


ISOFILL CONTUR DE OCHI 15ml (toate tipurile de ten) – crema fina, fara parabeni, fara parfum, are o scurta faza grasa, care se adapteaza instantaneu zonei delicate a ochilor, constituie baza de machiaj.

 

 


fashion beauty fashion and beauty must have programul de ingrijire anti-rid antirid uriage isofill
 


« Articol precedent: Must Have: Ruj Couture Articol urmator: Noua formula - Orchidée Impériale Longevity Concentrate Guerlain »