Musthave SPF 40 Sun Renaissance Protectie solara sigura!

Daca planuiesti sa iti petreci vara sub soare si sa te bucuri de un concediu pe plaja, nu uita sa iei si lotiunea cu factor de protectie solara SPF40 Sun Renaissance. Inspirata de natura, lotiunea cu factor de protectie solara SPF40 Sun Renaissance, este un produs natural ce poate fi folosit atat pentru fata, cat si pentru corp, atat de catre adulti, cat si de catre copii incepand cu varsta de 2 ani. Lotiunea are in compozitie:

  • extract de Withania somnifera
  • extract de Henna (Lawsonia inermis)
  • extract de Terminalia arjuna

Atat Withania somnifera, cat si extractul de Henna, sunt plante des folosite in medicina indiana, remarcandu-se prin proprietatile antimicrobiene, analgezice, antiinflamatorii, avand atat proprietati antioxidante cat si capacitatea de a elimina radicalii liberi. Folosit in medicina indiana, extractul de Terminalia Arjuna e recunoscut pentru proprietatile sale racoritoare, astringente, tonice si de imbunatatire a circulatiei sangvine. Aceste trei ingrediente din compozitia lotiunii cu factor de protectie solara SPF40 de la Sun Renaissance, dau garantia unui produs hidratant si hranitor, o sursa 100% naturala de energie pentru piele pe timpul verii.

Sun Wave Pharma, lider in producerea de suplimente naturale, s-a gandit ca vara aceasta ca un must have pentru iubitorii de soare este un produs inovator - Lotiunea cu factor de protectie solara SPF40 Sun Renaissance.

 

 


protectie solara sun renaissance spf 40 SPF40 Sun Renaissance extract
 


« Articol precedent: Medness Articol urmator: SP LuxeOil Shampoo »