Musthave Yves Rocher Racoreste-te pe note de Lamaie-Busuioc sau Mar-Anason

Yves Rocher iti incanta simturile in aceasta vara, cu arome revigorante si 3 produse must have in acest sezon: gelul de dus, gelul de dus gomant si apa parfumata pentru corp.
Tu ce preferi varianta aromata de Lamaie - Busuioc sau savoarea fructata de Mar - Anason?

Yves Rocher lamaie busuiocLAMAIE - BUSUIOC
Gama Yves Rocher LAMAIE BUSUIOC imbina uleiul esential de Lamaie cu proprietatile sale efervescente cu uleiul esential de Busuioc, pentru aroma revigoranta aromatica in trei produse pe care le vei adora acum in mijlocul verii pentru prospetimea lor incredibila

• GEL DE DUS NECTAR LAMAIE BUSUIOC 400 ml = 25 lei / 50 ml = 9 lei

Imbogatit cu gel de Aloe Vera bio, cu proprietati calmante, acest gel de dus curata pielea cu delicatete si ii ofera parfumul notelor sale revigorante. INgredientele sunt de origine vegetala - apa de Lamaie uleiuri esentiale de Lamaie si Busuioc continute in parfum si gel de Aloe Vera bio. Formula fara parabeni.

• GEL DE DUS GOMANT LAMAIE BUSUIOC 200 ml= 23 lei
Imbogatit cu pudra din Nuca de Cocos si pudra din samburi de Caisa, acest gel gomant are un parfum revigorant de Lamaie si Busuioc. Gelul iti curata si exfoliaza pielea cu delicatete, fiind ideal pentru o utilizare zilnica. Formula fara parabeni.

• APA PARFUMATA PENTRU CORP 100 ml = 29 lei
Parfumati-va cu aceasta apa revigoranta pentru corp, ce are la baza notele efervescente ale uleiului esential de Lamaie, asociat cu prospetimea vifvifianta a uleiului esential de Busuioc. Efectul e revigorant pe toata durata zilei!

Yves Rocher

MAR - ANASON
Yves Rocher a ales Marul pentru parfumul aroma Marulu Melicios savurat intr-o dupa-amiaza

• GEL DE DUS GOMANT MAR ANASON 200 ml= 23 lei
Imbogatit cu seminte de kiwi si pudra din samburi de Caisa, gelul de dus gomant curata si exfoliaza pielea cu delicatete, ideal pentru o utilizare zilnica. Formula fara parabeni.

• GEL DE DUS NECTAR MAR ANASON 400 ml = 25 lei / 50 ml = 9 lei
Imbogatit cu gel de Aloe Vera bio, cu proprietati calmante, acest gel de dus curata pielea cu delicatete si ofera parfumul notelor sale revigorante din apa din Mar, ulei esential de Anason. Formula fara parabeni.

• APA PARFUMATA PENTRU CORP 100 ml = 29 lei
Vei adora aceasta apa revigoranta pentru corp, care te va racori cu note fructate de Mar, asociate cu uleiul esential de Anason. Reaplica apa pentru corp in mod regulat, pentru a prelungi efectul revigorant pe toata durata zilei!

Tu ce varianta preferi?

 

 


Yves Rocher must have lamaie busuioc mar anason fel de dus apa parfumata pentru corp
 


« Articol precedent: SEDIVITAX secretul unui somn odihnitor Articol urmator: Atelier des Ors »