Musthave REXONA MotionSense STRESS CONTROL REXONA MotionSense STRESS CONTROL

Rexona relanseaza gama de deodorante pentru femei, oferind o formula imbunatatita, ce asigura protectie antiperspiranta eficienta si prospetime de durata. Rexona cu tehnologia patentata MotionSense este primul deodorant din lume cu microcapsule activate de miscare, ce ofera protectie antiperspiranta 48 de ore si senzatie de prospetime indelungata. Microcapsulele cu parfum se asaza pe suprafata pielii subratului, iar la fiecare miscare, acestea se sparg, eliberand prospetime. In plus, sistemul inovator de incapsulare a parfumurilor din deodorantele Rexona permite eliberarea acestora pe durata intregii zile si in functie de temperatura sau umezeala. Alaturi de ingredientele active, acest sistem unic completeaza perfect formula inovatoare MotionSense.

Stiai ca transpiratia poate aparea si atunci cand ne confruntam cu emotii sau stres puternic, indiferent de temperatura? Stari precum frica, anxietatea sau stresul declanseaza eliberarea de adrenalina, care cauzeaza o serie intreaga de reactii ale corpului, inclusiv transpiratia.

Pentru a veni in intampinarea celor care se confrunta cu probleme de transpiratie cauzata de stress, Rexona a lansat noua gama de deodorante antiperspirante Rexona Women Stress Control.

Deodorantele Rexona Women Stress Control asigura:

- Protectie eficienta impotriva umezelii cauzate de transpiratie

- Prospetime la fiecare miscare, gratie tehnologiei unice MotionSense

 

 


Rexona deodorante motionsense primul deodorant miscare prospetime
 


« Articol precedent: SKINNERGY elmiplant Articol urmator: Douglas HOME SPA pentru weekend? »