Musthave sebo vegetal Sebo Vegetal

Secretul unui ten revigorat si satinat, fara aspect lucios vine in martie de la Yves Rocher si se numeste Sebo Vegetal.

Pudra de Baikal e sursa purificatoare concentrata, ce reda tenului mixt aspectul mat perfect si uniform. Eliberata de excesul de sebum, pielea respira din nou si isi mentine frumusetea ireprosabila si vitalitatea, pe toata durata zilei. Veritabila sursa purificatoare, pudra de Baïkal utilizata de Yves Rocher provine dintr-o filiera vegetala. Ea este extrasa printr-un proces natural, din radacina de Gura-Lupului, utilizata din cele mai vechi timpuri, pentru proprietatile sale extraordinare, ce uniformizeaza si reechilibreaza. Aceasta cultura controlata garanteaza trasabilitatea si calitatea optima a activului vegetal, pentru o eficacitate purificatoare la nivelul tenului mixt si gras.

Poti alege din gama Sebo Vegetal produsul care se potriveste ritualului tau de frumusete sau pe toate impreuna pentru a-i oferi tenului o ingrijire completa. Gama Yves Rocher Sebo Vegetal include
- pentru demachiere si tonifierea pielii: un Gel purificator pentru curatarea tenului, un Gomaj purificator pentru o exfoliere delicata, Apa micelara purificatoare un demachiant 2 in 1
- pentru hidratare si matifierea tenului: Gel Crema Zero Defecte, pentru un ten neted, fara imperfectiuni, un Gel Crema Matifiant ce ii ofera pielii un aspect mat pe toata durata zilei, o Masca purificatoarece are un efect instantaneu de piele reinoita si pentru o ingrijire de inalta performanta Serul pentru inchiderea porilor.

Produsele nu contin parabeni, uleiuri minerale si coloranti, iar preturile lor variaza in functie de produs de la 35 - 72 lei. Tu ce produs ai incerca din gama Yves Rocher Sebo Vegetal?

sebo vegetal

 

 


Sebo Vegetal yves rocher gama matifiere inchidere pori pudra de baikal must have
 


« Articol precedent: (P) Mihai Popescu: La vita e bella Articol urmator: Rujul ARTISTRY SIGNATURE COLOR »