Musthave Somn cu SEDIVITAX SEDIVITAX secretul unui somn odihnitor

Daca aceasta perioada de canicula iti afecteaza somnul si simti ca nu reusesti sa te mai odihnesti ca pana acum, iata ca SEDIVITAX este secretul somnului odihnitor. Lipsa somnului linistit, fie el si de cateva ore, iti va afecta atat dispozitia in ziua urmatoare cat si eficienta ta la lucru, asa ca nu trata o perioada de insomnii sau somn fragmentat cu usurinta! Sedivitax amelioreaza considerabil simptomele cauzate de stres si favorizeaza un somn linistit si odihnitor.

Datorita ingredientelor naturale precum Floarea-pasiunii, Valeriana, Mac californian si Roinita, produsele SEDIVITAX dau o actiune dubla atat asupra calitatii somnului nocturn, cat si asupra starii de spirit din timpul zilei. Aceasta actiune dubla este esentiala pentru starea echilibrata de liniste necesara somnului fiziologic.

Multi factori legati de activitatile cotidiene influenteaza crearea unor conditii de stres, iar in perioada de vara tulburarile de somn sunt si mai frecvente. Disconfortul termic sau schimbarea mediului si a rutinei zilnice in vacante sunt cauze des intalnite ale insomniilor. Comportamentele din timpul zilei pot fi foarte importante pentru a favoriza un somn cu adevarat de refacere. Un mod de a imbunatati calitatea somnului consta in efectuarea unui set de exercitii fizice (yoga, gimnastica de relaxare) inainte de culcare, impreuna cu administrarea produsului Sedivitax.

 

 


SEDIVITAX somn somn odihnitor stres ingrediente naturale produse
 


« Articol precedent: BOCASSY Light day cream Articol urmator: Racoreste-te pe note de Lamaie-Busuioc sau Mar-Anason »