Musthave TERRACOTTA JOLI TEINT TERRACOTTA JOLI TEINT SPF 20, PA++

Pentru un aspect discret de bronz, TERRACOTTA JOLI TEINT de la Guerlain, imbina acoperirea unui fond de ten cu stralucirea unui ten sanatos si efectul de infrumusetare al unui produs de ingrijire.

TERRACOTTA JOLI TEINT propune nuante calde de bronz ce avantajeaza orice nuanta de ten. Bronzul Terracotta este uniform si nu necesita aplicarea in plus a unui fard de obraz pentru a da un aspect sanatos al tenului. Lumina camufleaza imperfectiunile, particulele de diamant din compozitie reflecta radiatiile UV iar liniile fine si imperfectiunile sunt "eliminate" de voalul luminos.

Pudrele si pigmentii biomimetici netezesc suprafata pielii. Cu o formula imbogatita cu pudre pe baza de elastomeri care netezesc suprafata pielii, TERRACOTTA JOLI TEINT lasa tenul sa respire, fara a-l incarca. In plus, vine cu un cocktail de ingrediente naturale, energizante pentru ten: extract de chlorella bogat in aminoacizi si peptide ce stimuleaza regenerarea naturala a tenului, filtre UVB, UVA(SPF 20, PA++) ce mentin pielea protejata de radiatii, dar si extractul de nasturel bogat in vitamina C cu rol in oxigenarea celulelor si amplifica radianta tenului.

Pret: 241 lei

 

 


TERRACOTTA JOLI TEINT guerlain bronz ten sanatos pudre joli teint ten
 


« Articol precedent: AFRICAN DREAM Articol urmator: Oh-la-la! Eau-la-liner! »