Musthave Upside Down Mascara Sephora Upside Down Mascara

Upside Down Mascara este noua mascara Sephora ce vine cu un design caruia nu-i va scapa nicio geana, indiferent de stilul tau de machiaj!

Cea mai noua mascara Sephora - Upside Down Mascara - manipuleaza printr-un gest revolutionar toate genele pentru ca efectul sa fie wow! Acesta este veritabilul rimel Sephora 360° cu aplicari multiple pentru volumul, curbarea si alungirea la care visam cu toate.

Upside Down Mascara vine cu o periuta dubla, inovatoare, permite obtinerea a 3 tipuri de machiaj si realizarea a 3 tipuri de aplicari cu un singur produs:
- cu periuta dubla deschisa = volum 360°, prin plasarea genelor intre cele doua parti ale periutei duble. Astfel genele primesc o doza dubla de produs!
- cu periuta dubla inchisa = curbare + alungire
- cu o singura parte a periutei duble = machiajul micilor gene ale pleoapei inferioare (acum nu mai scapa nemachiate!)

Noua mascara Sephora promite o acoperire in proportie de 100% a genelor; fiecare geana este machiata atat pe partea inferioara cat si pe cea superioara, pentru un rezultat ireprosabil si o rezistenta indelungata a machiajului.

Esti pregatita sa il incerci?

Upside down mascara - must have

 

 


Upside Down Mascara mascara Sephora sephora mascara periuta dubla fashion and beauty
 


« Articol precedent: Ai curaj sa incerci terapia Dracula? Articol urmator: Eye Revitalizing Duo Aurelia Probiotic Skincare »