Musthave Volum de la radacina

Inspirat de nevoia profeniostilor de a recrea usor ultimele coafuri de pe covorul rosu, Moroccanoil lanseaza noul spray pentru volum - Moroccanoil Root Boost— o inovatie in styling care ofera volum natural, fara a fi nevoie sa tapezi sau sa stresezi parul intr-un alt mod. Acest spray pentru volum este potrivit oricarui tip de par – drept, fin sau cret. Confera volum instant de la radacina!

Moroccanoil Root Boost contine un mix de ingrediente de cea mai buna calitate, inclusiv ulei de argan care mentine elasticitatea parului lasandu-l fin si usor de coafat. Cel mai nou produs din linia de styling ofera volum de la radacina, avand in acelasi timp grija de sanatatea si stralucirea parului.

“Am testat in premiera noul Moroccanoil Root Boost in cadrul Saptamanii Modei de la New York,” declara Antonio Corral Calero, director artistic Moroccanoil, care a folosit Root Boost pentru a crea o varietate de coafuri pentru prezentarile de moda – de la cele minimaliste la cele foarte elegante. “Moroccanoil Root Boost este o baza extraordinara oferind volum chiar la radacina”.

Cum se utilizeaza?
Aplica produsul pe parul uscat cu prosopul pentru a oferi textura si volum parului. Imparte parul in sectiuni si usuca parul. Root Boost poate fi folosit si inainte de a folosi un ondulator sau un aparat pentru indreptarea parului.

par cu volum

Foto: www.bykrislee.com

 

 


Moroccanoil coafuri cu volum root boost volum de la radacina
 


« Articol precedent: HERSHESONS - secretul coafurilor rapide Articol urmator: SEBASTIAN DRYNAMIC »