Musthave Scandal’Eyes Show Off Volum scandalos cu Scandal’Eyes Show Off

Rimmel Scandal’Eyes Show Off este o mascara revolutionara care iti ofera volum scandalos, alungire impunatoare si curbare exceptionala a genelor! Secretul Rimmel il detine aplicatorul unic, inovator si noua formula cu fibre. Acum poti obtine volum cu ajutorul partii plate, curbarea genelor cu ajutorul capatului sferic si in acelasi timp lungime suplimentara datorata fibrelor din formula.

Daca ultima lansare de mascara ScandalEyes a beneficiat de un aplicator supradimensionat din fibre, perfect pentru volum scandalos, dar care functiona foarte bine in combinatie cu o formula mult mai umeda. De aceasta data Scandal’Eyes Show Off Mascara are o textura mult mai cremoasa si functioneaza alaturi de un aplicator de plastic pentru a oferi separare perfecta, ridicare, alungire si volum. La lansarea oficiala a noului mascara, Mirela Vescan, make-up artist oficial Rimmel London, a punctat tocmai textura deosebita a noului Rimmel Scandal’Eyes Show Off, un mascara uscat, usor de aplicat pe gene si cu rezultate spectaculoase.

Supermodelul Kate Moss este imaginea Rimmel si daca era deja obisnuita sa fie in lumina reflectoarelor, chiar asta dovedeste in noua campanie pentru Rimmel Scandal’Eyes Show Off. Kate flutura genele ei extravagante in timp ce urca pe scena pentru a canta la chitara si la tobe cu trupa britanica The Vaccines. Dupa cum era de asteptat, Kate cea permanent la inaltime emana o doza impresionanta de atitudine scandaloasa!

Cu ambalajul impozant si colorat in mov stralucitor, mascara ScandalEyes Show Off parca pandeste lumina reflectoarelor. Recipientul curbat, impresionant si ornat cu o grafica ascensionala respira „volum” prin toti porii!

 

 


fashion beauty must have rimmel volum scandalos volum Scandal’Eyes Show Off mirela vescan kate moss gene mascara textura
 


« Articol precedent: White Lucent Intensive Spot Targeting Serum Shiseido Articol urmator: Sampon pentru varfuri uscate Propoline »