Parfum Capri - sursa www.cilento-travel.eu Carthusia, parfumul insulei Capri

Parfumul favorit al celebritatilor, precum George Clooney sau Naomi Campbell, Carthusia distileaza momentele de neuitat si farmecul insulei Capri.

Capri, Insula Viselor, impresioneaza datorita peisajului salbatic, apei cristaline, climatului temperat si prin vegetatia luxurianta. Chintesenta acestei "La Dolce Vita", se reflecta in stilul de viata din Capri si in colectia de esente Carthusia.

Legenda spune ca, in anul 1380, calugarul staret de la Manastirea Sfantului Giacomo afland de vizita reginei Giobanna d’Angio a creat un aranjament floral, realizat din cele mai frumoase flori de pe insula. Dupa trei zile, florile au fost aruncate, dar apa in care au fost pastrate, a ramas patrunsa de o mireasma necunoscuta. Alchimistul insulei a detectat originile acestui miros drept "Garofilum silvestre caprese" aceasta apa inmiresmata ramanand cunoscuta drept primul parfum din Capri.

Carthusia  - Aria di Capri

Parfumeria din Capri continua traditia inceputa de catre calugari in secolul al XIV lea, producand parfumuri desavarsite, facute din plante si fructe atent selectionate din Capri, de pe Monte Solaro. Carthusia incanta printr-o colectie de opt parfumuri exclusiviste: Fiori di Capri, Mediterraneo, Ligea, Io Capri, Aria di Capri, Carthusia Uomo, Numero Uno si Via Camerelle. In laboratorul Carthusia se fabrica parfumuri in sticlute ce contin, pe langa esentele minunate si o traditie de sute de ani, cum sunt renumitele parfumuri:

Carthusia 1681, un parfum cu o aroma intensa, cu putere de invaluire, care spune povestea unui trecut glorios, bogat si tentant dar totusi delicat. Este combinatia perfecta intre bergamota, lavanda, piper negru si lemn de cedru. Pret: 50 ml/ 320 Ron

Parfumul Aria de Capri este o reteta veche ce imbina nuante de lamaie, portocala si miresme de mimosa si piersica, facand un adevarat tur olfactiv al insulei Capri. Pret: 50 ml/ 270 Ron

Parfumeria de la intrarea in Gradinile Imparatului Augusto incanta atat prin parfumuri cat si prin accesoriile parfumate: lumanarele, sapunuri, suveniruri care cu siguranta amintesc de Capri concentrand in parfumul lor esenta insulei.

Din aceasta vara parfumeria Elysee din Bucursti devine noul distribuitor pentru Romania al parfumrilor casei Carthusia.

1681 CarthusiaAria di Capri - Carthusia

 

 


Carthusia parfumul insulei Capri Capri parfum parfumeria elysee fashion and beauty
 


« Articol precedent: David Beckham - Urban Homme Articol urmator: Amouage Fate »