Parfum Alice&Peter - parfumuri de basm Alice&Peter - parfumuri de basm

Gerald Ghislain si Magali Senequier, creatorii din spatele caselor de parfum Histoires de Parfums si The Scent of Departure, au lansat Alice&Peter, un brand jucaus si delicios, care te invita sa regasesti bucuria copilariei si, in acelasi timp, sa porti esente vesele, colorate, incantatoare. Colectia Alice&Peter include cinci parfumuri, pastrate ca niste comori in flacoane in forma de ... briose. Bloody Orange, Showy Toffee, Fancy Choco, Wicked Berry si Cheery Cherry - cinci arome gurmande, dar care pot fi savurate fara nicio vina, avand in vedere ca au zero calorii.

Parfumurile Alice&Peter sunt create cu ajutorul celor mai "gustoase" ingrediente, iar flacoanele ce sunt in acelasi timp opere de arta, bibelouri, jucarii si delicatese dulci care inveselesc chiar si cea mai mohorata zi, de exemplu:

  • Fancy Choco este o delicatesa aromata si satinata, porneste de la un duo cremos de ciocolata si caramel, completat de note de menta, lamaie, piersici, caise, frezie, liliac si un strop de ambra.
  • Cheery Cherry este o joaca nebuna, o goana cu rasuflarea taiata printr-un crang cu rasuflare dulce de primavara. Arome de bergamota, cassis si cirese rumene si carnoase, capsune coapte si dulci, combinate cu vanilie si caramel.

In Romania, parfumurile Alice&Peter se gasesc la magazinul Createur 5 d’Emotions, din strada Doamnei nr. 5, Bucuresti.

Cheery Cheery

 

 


fashion beauty fashionandbeauty parfum parfumier parfumuri gurmand Gerald Ghislain Magali Senequier parfumieri Alice&Peter briose
 


« Articol precedent: hip-nose - hip perfumery in Romania Articol urmator: Lansarea Clive Christian "V" Private Collection »