Parfum Amouage Fate Amouage Fate

Amouage Fate e un parfum statement care se afla pe liste de asteptare din intreaga lume! Parfumurile FATE for Woman si FATE for MAN exploreaza incertitudinea viitorului si legea universala a predeterminarii. Fiecare personaj isi dezvaluie secretele in fata creatorului, acesta eliberandu-le ulterior in Univers, unde un nou destin le asteapta. Personajele din creatiile anterioare Amouage ( diva din Lyric, eroina din Epic sau protagonistii din Honour) se reunesc dezvaluindu-si secretele.

FATE WOMAN poate fi asemanat unei simfonii moderne, unde fiecare bit sau armonie, iesite din context, sunt menite sa evidentieze un intreg mai mare. Stapanita de o presimtire pe care nu o poate descifra, eroina din FATE se invaluie intr-un parfum cameleonic. Parfumul se deschide cu note citrice, care evolueaza surprinzator catre acorduri de scortisoara si ardei iute fierbinte, creand iluzia mersului prin flacari. Din cenusa acestor flacari se ridica un triptic floral de: trandafir, iasomie si narcisa.
Pret: 50 ml/ 1090 Ron

FATE for Woman


FATE MAN experimenteaza frumusetea dominata de un sentiment bizar al haosului, interventie a destinului menita sa creeze o noua ordine. Aroma intensa de absint, suprapusa notelor de mandarina, ghimbir si chimen accentueaza intuitia sfarsitului. Imortelele fac tranzitia subtila intre notele de absinth si trandafir.
Explorand haosul dar si inceputuri noi, protagonistul FATE accepta viitorul ca pe un joc al incertitudinii, ce poate fi manevrat prin curaj si incredere.
Pret: 100 ml/ 1290 Ron

Casa de parfumuri Amouage a fost infiintata acum 25 de ani de Sayyid Hamad bin Hamoud al bu Said, la cererea Sultanul Omanului, Qaboos bin Said, oferind un dar regal, inegalabil, creat special pentru a fi "cadoul Sultanului din Oman". A fost, de asemenea, intentia lor de a povesti lumii intregi despre frankincense si trandafirul de roca, ingrediente rare care se gasesc doar in Oman.

Amouage continua sa fie un brand de lux, cautat de catre cei mai sofisticati iubitori de parfumuri. Nascut dintr-o imensa pasiune pentru parfumuri, stil si rafinament, Elysee isi propune sa aduca in Romania adevaratele puncte de reper ale acestei arte. Parfumurile FATE de la Amouage sunt disponibile de luna trecuta in magazinul Elysee Concept din Bucuresti. www.elyseeconcept.ro

FATE for Men

 

 


Amouage Fate fate parfum parfumuri destin must have fashion and beauty
 


« Articol precedent: Carthusia, parfumul insulei Capri Articol urmator: Traiesti in ritmuri britanice cu noul parfum Brit Rhythm de la Burberry »