Parfum Elysee Express -Memo Cu Elysee Express intr-un voiaj de neuitat in lumea Memo

Saptamana trecuta Elysee Express si-a purtat calatorii catre destinatii de vis, urmand harta olfactiva Memo. Trenul a oprit in statia Marriott, The Grand Avenue, la linia 1 unde cei care s-au urcat in primul vagon au descoperit printre acorduri florale romanticul palat Nasrid din Granada si note suave de iasomie. In al doilea vagon Elysee Express, miresmele Memo au purtat calatorii catre tinutul salbatic irlandez, cu miros de piele si ambra, ca mai apoi, in urmatorul vagon sa descopere noi senzatii si arome din celalalt colt al lumii, Kedu, campia sacra a Indoneziei. Ultimul vagon al trenului a purtat calatorii catre Cartierul Latin din Paris, o invazie de senzatii si arome fascinante, toate conducand catre magazinul Elysee, destinatia finala, unde toate aromele se imbina armonios, dar se dezvaluie treptat, dupa gusturile fiecaruia. Evenimentul Elysee a propus o calatorie de initiere in lumea Memo, transpusa in note olfactive si un decor de exceptie.

Vedete si personalitati, printre care Excelenta sa, domnul Diar Nurbintoro, ambasadorul Indoneziei la Bucuresti, Dana Savuica, Cristina Stanciulescu sau Alin Galtescu au calatorit alaturi de Elysee Express in lumea Memo. O alta surpriza a organizatorilor a fost dansul specific indonezian, acompaniat de acorduri instrumentale traditionale, momente realizate cu ajutorul Ambasadei Indoneziei. Cu ocazia lansarii Memo, Clara si John Molloy, fondatorii brandului au venit in Bucuresti si le-au explicat invitatilor notele si trimiterile fiecarui parfum in parte.

Clara si John Molloy, fondatorii Memo, s-au intalnit intr-un lift, acum 8 ani, intre cer si pamant, intre doua lumi, in acel spatiu lipsit de greutate care scoate la iveala fateta indrazneata a personalitatii si largeste orizonturile. Nu a durat mult pana cand s-au decis sa porneasca impreuna intr-o calatorie de lunga durata. Lansat in 2007, Memo a fost parte din aventura: o colectie reprezentand destinatia si punctul de plecare pentru o noua poveste care sa trezeasca simturile.

John si Clara Molloy

Printre parfumurile adorate de calatorii trenului Elysee Express s-au numarat:

Memo- Quartier Latin - vise din hartie, iubire si culoare
Parisul este o sarbatoare, iar artistii sunt stelele ce-l lumineaza.. Mirosul cartilor se cufunda in atmosfera de jazz. In spatele fiecarei usi intredeschise se ascunde un sarut furat. Amestecand note indraznete de cedru si santal cu libertate si visare, induse de semintele de tonka, parfumul aprinde inima Parisului intr-un foc latin.
Pret pentru 75ml/ 690 ron

Memo- Granada - dorinta care colinda

Miezul noptii in gradinile Alhambrei, Castelul Rosu... Briza ne poarta gandurile catre persoana iubita. Privind apa ce se strecoara in fantana tacuta, asemeni marmurei incremenite, cu ochii inchisi si mainile intinse simtim parfumul. In inima romanticului palat Nasrid, dorintele colinda, fara a putea fi oprite.
Pret pentru 75ml/ 690 ron

Memo- Kedu- magia purificarii
Kedu, “gradina de lava” din Indonezia, este o campie marginita de un vulcan. Palmieri cu frunze lucioase, ating cu nonsalanta umerii rinocerilor si flori gigantice in culori cameleonice, sunt parte a acestui taram fascinant. Traditia spune ca iti poti purifica sufletul aruncand in foc seminte de susan - cate una pentru fiecare abatere. Aroma semintelor arse se ridica spre ceruri, devenind un simbol al longevitatii.
Pret pentru 75ml/790 ron

Parfumurile Memo sunt disponibile exclusiv in magazinele Elysee, care isi propun cu fiecare brand de parfumerie si cosmetica de nisa sa patrunda intr-o lume aparte, incarcata de noi repere si semnificatii. Esente pretioase, aflate pe liste de asteptare in intreaga lume, cele mai bune linii de ingrijire corporala alaturi de accesorii sofisticate compun minunatul univers Elysee.

 

 


Elysee Express voiaj lumea memo parfumuri calatorie destinatii de vis elysee parfum kedu granada
 


« Articol precedent: Noul parfum masculin de la Moschino Articol urmator: PLAYBOY si DAVID BECKHAM premiate la FIFI France Awards, cel mai important eveniment din industria parfumeriei »