Parfum Diane Pernet si-a lansat propria colectie de parfumuri in Romania

In cadrul expozitiei de arta parfumata Unscent, organizata de MADISON absolute beauty, celebrul critic de moda Diane Pernet si-a lansat propria colectie de parfumuri, intitualata DIANE PERNET PARIS. Parfumurile vor fi disponibile pe tot parcursul expozitiei ce va avea loc la Bucuresti in perioada 13-16 noiembrie.

Diane Pernet, fost designer new-yorkez, a fost unul dintre primii jurnalisti de moda care au intuit si imbratisat potentialul de comunicare prin intermediul internetului. Este primul fashion editor prezent cu rubrica permanenta in Elle.com si Vogue.fr – editiile online ale prestigioaselor publicatii omonime. Creatoarea blogului A Shaded View on Fashion (ASVOF) este, de asemenea, fondator si director al unui festival de film de moda, A Shaded View on Fashion Film (ASVOFF).

Colectia de parfumuri a fost lansata in premiera la Paris in septembrie 2014 la Galeriile Joyce ale Palais Royal din Paris. Printre invitatii din lumea modei care au luat parte la eveniment s-a numarat si Rick Owens.

Cele patru parfumuri care sunt incluse in colectia DIANE PERNET PARIS exploreaza stari, senzatii si memorii recurente, ce au avut un impact important asupra vietii Dianei. Designul elegant al sticlei este desavarsit prin prezenta unuia dintre simbolurile sale iconice - paianjenul, creat special pentru ea de catre bijutierul Mario Salvucci.

Parfumurile DIANE PERNET PARIS vor fi disponibile la MADISON absolute beauty din 20 noiembrie.

Diane Pernet la UNSCENT

 

 


Diane Pernet colectie de parfumuri parfumuri in romania diane pernet paris parfum
 


« Articol precedent: Message in a bottle de Mark Buxton Articol urmator: IRIS DES CHAMPS »