Parfum amouage journey Dragoni si amulete - noul duet Amouage-Journey


In al doilea ciclu narativ Amouage “Portretul unei vieti”, Christopher Chong traseaza elemente din viata si experienta sa si le transforma in alte forme de arta si idei pentru a-si articula si defini propriul univers prin intermediul parfumurilor. Amouage Portretul unei vieti se deschide prin Journey - reprezentand calatoria de metamorfoza a lui Cristopher Chong.

Amouage Journey Men si Journey Woman ofera o calatorie olfactiva, atat in termeni geografici cat si temporali. Ne indreptam catre Orientul Indepartat si ne intoarcem in timp. Inspiratia pentru aceste noi parfumuri se regaseste pe strazile din Shanghai-ul anilor 1920. Originile chinezesti ale noului Amouage sunt accentuate prin caracterul oriental al ambelor compozitii si prin culorile folosite pentru flacoane. Nimic nu este accidental.

AMOUAGE JOURNEY WOMAN
Journey Woman este asemeni unui concert ce se desfasoara pe parcursul a trei acte. Concertul debuteaza cu imaginea muzicienilor care isi pregatesc instrumentele. Pentru un scurt moment notele apar simultan urmate de acorduri ce raspandesc dulceata mierii, farmecul florii de osmanthus si nota intunecata de piele.

Actul I ilustreaza magia si puritatea florii de osmanthus. Aceasta este potentata de acordurile de caisa, iasomie, miere si cardamom Actul II aduce in lumina note mai intunecate si complexe ce urmeaza sa se dezlantuie, preambulul pentru Actul III. Aici abia Journey ajunge in Orient dezvaluindu-si fateta intunecata prin note de tutun, piele si osmanthus acoperite de rasini balsamice si condimente.

Pret pentru 50ml/ 890 lei

AMOUAGE JOURNEY MAN
Journey Man este indraznet si suav in acelasi timp, complex si sofisticat, senzual si cremos…aproape imblanzit, asemeni unei calatorii in piata de condimente.
Insotiti de o sticla de cognac scump, percepem fumul de tamaie, provenit de la un templu budist din apropiere, ce se ridica in rotocoale. Muscatura de foc a miilor de recipiente cu piper Sichuan ne invaluie cu aceasi intensitate cu care ne lasam coplesiti de acordurile lemnoase si de notele de piele si rasini.
Imbatati de melanjul de fructe, de iuteala condimentelor si de valul de tamaie ce se strecoara prin par, trecerea catre aroma cremoasa a semintelor de tonka este asemeni unei imbratisari tandre.

Pret pentru 50ml/ 790 lei
Amouage-Journey e disponibil exclusiv in magazinele Elysee!

 

 


Amouage Journey Amouage parfum AMOUAGE JOURNEY WOMAN AMOUAGE JOURNEY MAN Cristopher Chong
 


« Articol precedent: Salvatore Ferragamo MINI FRAGRANCE COLLECTION Articol urmator: Iris Rose »