Parfum intenso dolce&gabbana INTENSO DOLCE&GABBANA

Au trecut douazeci de ani de cand Dolce&Gabbana a lansat primul parfum barbatesc, iar azi Domenico Dolce si Stefano Gabbana prezinta o reinterpretare moderna a barbatului, accentuand caracterul si profunzimea acestuia cu noul parfum Intenso.

Parfumul Intenso este instinct pur, puterea unei emotii liber exprimate. Este forta unui barbat hotarat, cu inima inradacinata in traditii, care totusi se delecteaza in lumea moderna. Intenso reprezinta in mod ideal, noua generatie a barbatilor Dolce & Gabbana, generatie care traieste in prezent si isi exprima emotiile, cu abandon si intensitate.

"Sinceritatea este cheia elegantei barbatului Dolce&Gabbana. El este puternic, insa in acelasi timp este capabil sa-si dezvaluie slabiciunea. Este atragator, modern si plin de viata, precum Intenso, parfumul ce-l dedicam acestuia" spun Domenico Dolce si Stefano Gabbana. Actorul irlandez Colin Farrel descrie perfect caracterul parfumului Intenso in prima sa colaborare cu Dolce & Gabbana.

Intenso este un parfum aromat lemnos ce se deschide cu note acvatice luminoase si accente proaspete de busuioc si levantica. Atractia sa profunda este definita de o noua descoperire in lumea olfactiva: acordul Moepel, care a fost recreat din florile si frunzele copacului Milkwood folosind tehnologia head-space.

Acordul Moepel da semnatura si caracterul notei de mijloc si de baza, invaluindu-le cu accente florale, balsamice precum si cu accente de miere.Intensitatea si puterea vin din combinatia profunda dintre Labdanum, lemn de santal si Cypress. Un contrast intre proaspat, cald si bogat, ce completeaza compozitia parfumului si subliniaza farmecul sau lemnos.

Lansare parfum INTENSO DOUGLAS

Folosit pentru prima oara in parfumerie, acordul Moepel este semnatura cheie a parfumului Intenso.
Moepel sau Milkwood este un copac care creste in Africa de Sud, al carui miros este cu totul unic, foarte senzual si incredibil de bogat.Numele deriva de la latex-ul pe care copacul il contine. Acordul a fost obtinut folosind tehnologia Headspace, care capteaza si recreeaza combinatia dintre florile si frunzele acestui copac incredibil.Este o nota senzuala, aproape animalica, cu accente florale, balsamice si accente de miere care dau o interpretare unica, moderna a efectului de tutun classic.

Intenso este elegant si pur. Este semnatura iconica a barbatului contemporan.

Note de top: Busuioc, Note acvatice, Galbenele, Geranium
Note de mijloc: Lavanda, Salvie, Cypress
Note de baza: Lemn de santal, Musc, note de chihlimbar, accord Moepel, Labdanum.

Noul parfum Intenso Dolce & Gabbana va fi disponibil in avanpremiera in magazinele Douglas, pana pe 10 februarie 2015!

 

 


parfum intenso dolcegabbana parfum dolce and gabbana Colin Farrel Acordul Moepel
 


« Articol precedent: De la baschet la parfumuri cu Ben Gorham Articol urmator: BLACK OPIUM - YSL »