Parfum IRIS DES CHAMPS IRIS DES CHAMPS

Irisul a reprezentat de-a lungul timpului o aroma emblematica pentru lumea parfumeriei. Este o planta cu un miros elegant si plin de stil, asemenea unei comori misterioase. Procesul de extractie al aromelor din Iris este indelungat si foarte delicat. Fatetele pudrate ale acestei plante se transforma delicat in accente verzi, evocand un parfum cald si senzual.

Prin IRIS DES CHAMPS Casa Houbigant a creat o interpretare emblematica a florii de iris. Asemenea unei plimbari pe un camp inflorit de irisi in zona Toscanei intr-o zi insorita, acest parfum se dezvolta continuand o lunga traditie a excelentei. Iris Des Champs reprezinta interpretarea feminina aristocratica a frumusetii si rafinamentului etern. Prospetimea aromelor florale de iris se imbina cu notele de bergamota si trandafir, pentru un parfum captivant si senzual. Compozitia recreeaza atingerea matasoasa si senzuala a petalelor de iris pe piele, imbinata delicat cu aromele sofisticate de iasomie, ylang-ylang si lacramioare, jucandu-se pe o baza seducatoare cu note de vanilie si lemn de santal misterios.

Houbigant a modernizat sticla de cristal folosind un flacon realizat de Baccarat la inceputul secolului 20. Sticla a fost creata initial pentru Parfum Idéal cu ocazia Expozitiei Universale care a avut loc in Paris in 1900 si intruchipa Turnul Eiffel, simbolul acestui eveniment.

Note de top: Bergamota, Lacramioare, Piper rosu
Note de mijloc: unt de Iris, absolu de Iris, absolu de Trandafir, absolu de Iasomie Sambac, esenta de Ylang-Ylang
Note de baza: lemn de Santal, note lemnoase de Ambra, Vanilie, Mosc

Pret Iris Des Champs, 100ml = 670 LEI
Noul parfum al Casei Houbigant este disponibil in exclusivitate in Beautik Haute Parfumerie.

 

 


iris des champs houbigant parfum beautik note iris parfumerie
 


« Articol precedent: Diane Pernet si-a lansat propria colectie de parfumuri in Romania Articol urmator: Roja Dove - cadoul ideal pentru ea si pentru el »