Parfum L’ARTISAN PARFUMEUR L’ARTISAN PARFUMEUR

Inca din 1976, casa L’Artisan Parfumeur a fost intotdeauna in fruntea parfumeriei artistice, reusind sa creeze esente diferite si inovatoare, fondatorul sau, Jean Laporte, fiind inspirat de natura si de dorinta de a face lucrurile "mai altfel".

In 1978 a aparut primul parfum cu mure, "Mure et Musc", cu note de busuioc, lavanda, portocala si mosc. De asemenea, au fost pionierii smochinei in parfumeria de nisa cu "Premier Figuier" in anul 1994. Se remarca prin folosirea materialelor de cea mai buna calitate si a parfumierilor vizionari care sunt capabili sa creeze unele dintre cele mai intrigante, unice si personale miresme olfactive din ultimele decenii. Un alt factor determinant al succesului au fost colaborarile casei cu diferiti maestri parfumieri precum si accesul catre cele mai rare si pure ingrediente, pretul acestora nefiind relevant pe tot parcursul procesului creativ. Printre "artisani" se numara Jean-Claude Ellena, Bertrand Duchafour, Olivia Giacobetti, Karine Vinchon, Michele Almairac, Elisabeth Maier si Anne Flipo. Purtand un parfum de la L’Artisan Parfumeur este echivalentul olfactiv al artei contemporane, cateodata fiind provocatoare, cateodata inspirationala si liberatoare.

Gama L’Artisan Parfumeur este disponibila pe piata din Romania la MADISON- luxury perfumery, in 4 variante: 50ml EDT - 395lei, 100ml EDT - 525lei, 50ml EDP – 450lei, 100ml EDP – 650lei, impreuna cu o selectie de produse de corp si de parfumare a casei.

In curand vei afla mai multe detalii despre L’ARTISAN PARFUMEUR din interviul exclusiv oferit de Sandra Godec pentru FASHIONandBEAUTY.ro!

 

 


parfum l artusan parfumeur parfumerie de nisa parfumerie Jean-Claude Ellena Bertrand Duchafour Olivia Giacobetti Karine Vinchon Michele Almairac Elisabeth Maier Anne Flipo madison madison luxury perfumeru parfumerie artistica
 


« Articol precedent: Parfumuri masculine la moda in 2012 Articol urmator: Fan di FENDI »